laatst bijgewerkt op: 30-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


COMPLETE LANDELIJK BEKENDE WEBWINKEL

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
53228 22-11-2011 Detailhandel Non-Food Webwinkel
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Noord-Holland Activa / passiva transactie minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
€ 100.000 - € 200.000 N.v.t. Vertrouwelijk Eenmanszaak

omschrijving

Complete landelijk bekende webwinkel in IT Hard- en Software, Grijsgoed, Telecom, Navigatie, Kantoorartikelen, Bruingoed en Witgoed.

Ter overname aangeboden een landelijk bekende, goed aangeschreven, volledig geautomatiseerde webwinkel. Actief sinds 2003 in Nederland en de Benelux.

Inbegrepen in de overname zijn de complete webshop waaronder o.a. diverse domeinnamen, Webshop frontoffice software, ERP/CRM backoffice software tbv inkoop, verkoop, relatiebeheer, voorraadbeheer, productbeheer etc. Boekhoudsoftware (Exact) inclusief koppeling, kantoorinventaris waaronder directiebureaus en stoelen, kasten, printers. Overname huur kantoorpand bespreekbaar.

Online bekendheid dankzij vermeldingen op o.a. Kieskeurig.nl, Beslist.nl, Google Merchants/Shopping, Tweakers.net, Twenga.nl, Koopkeus.nl, Google Adwords. De webshop is gecertificeerd door het QSHOPS.org keurmerk. Bij de webshop is tevens een uitgebreid support centrum meegeleverd met kennisbase en ticket systeem. In de kennisbase een zeer uitgebreid aantal artikelen ter ondersteuning van de klanten.

De netto omzet in 2010 bedroeg ongeveer ? 195.000,- In 2009 bedroeg de netto-omzet ? 167.000,- De brutomarge bedroeg in 2010 ongeveer 17,6%. In 2009 bedroeg de brutomarge ongeveer 30%. Voor 2011 wordt een netto omzet verwacht van ongeveer ? 160.000,- met een brutomarge van rond 30%.

Naast de eigenaar zijn er geen medewerkers betrokken. Werkzaamheden door de eigenaar na overdracht in overleg.

De overname is interessant voor bedrijven of personen die op zoek zijn naar overname van een landelijk bekende webwinkel met een goede en betrouwbare naam. Alhoewel verkoop de voorkeur heeft staat de huidige eigenaar onder voorwaarden ook open voor een partnership met een investeerder.

De huidige eigenaar wenst meer tijd aan zijn gezin te besteden en zich na verkoop mogelijk te richten op andere activiteiten, waarvoor hem nu de tijd ontbreekt.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29