laatst bijgewerkt op: 22-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


FORMULE IN COACHING VAN MKB-ONDERNEMERS

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
53219 22-11-2011 Dienstverlening Zakelijke dienstverlening
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig 5 - 10 Minder dan 50
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk Vertrouwelijk N.v.t.

omschrijving

Bent u een ?bedrijvenbouwer? en wilt u dit doen in een internationaal verband met een uitgewerkt en bewezen concept? In de sterk groeiende markt voor business coaching? met een organisatie die de afgelopen 18 jaar een stormachtige groei doorgemaakt. Met nu meer dan 1000 vestigingen in 39 landen.

Vanuit regionale vestigingen wordt met een team van coaches de regionale markt van MKB-ondernemers bediend met het complete dienstenpakket .Kern van het dienstenpakket is ??n-op-??n coaching van ondernemers en leidinggevenden in het MKB tegen een vast maandelijks vast bedrag gedurende gemiddeld een jaar.

Geboden wordt een solide organisatie die veel tijd en energie steekt in ontwikkeling en training van haar franchisenemers. De gezochte kandidaten zijn ambitieus en hebben de ?drive? om een bedrijf te bouwen. Stevige ervaring in het bedrijfsleven, leiding kunnen geven aan een team en optimaal kunnen functioneren in een netwerk zijn benodigde basisvaardigheden. Commerci?le vaardigheden zijn een ?must?.

Tags (trefwoorden)
Formule | Coaching | MKB-ondernemers | Franchise

Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29