laatst bijgewerkt op: 29-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


INTERNATIONALE GROOTHANDEL LIFESTYLEPRODUCTEN

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
53120 08-11-2011 Groothandel Overig
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Aandelentransactie 10 - 50 N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Meer dan € 5.000.000 Meer dan € 1.000.000 Meer dan € 5.000.000 B.V.

omschrijving

Wij hebben de exclusieve opdracht verkregen voor de verkoop van een internationale groothandel in consumenten lifestyle producten gevestigd in Nederland.

Merken en producten
De onderneming beschikt over enkele eigen merken, die zowel in binnen- als buitenland bekend zijn. De onderneming is een voorloper in de markt en staat bekend om haar innovatieve producten. De ontwerpen en ontwikkelingen zijn zowel nationaal als internationaal beschermd.

Activiteiten
De onderneming controleert het volledige proces van eerste ontwerp tot aftersales. De productie wordt uitbesteed aan productielocaties in Azi? echter voert het bedrijf zelf, voor, tijdens en na het productieproces kwaliteitscontroles uit. De producten worden verkocht in binnen- en buitenland met een focus op Midden-Europa. Om de merken te promoten wordt er actief in marketing ge?nvesteerd.

Organisatie
Binnen de onderneming zijn ongeveer 20 medewerkers actief. De onderneming heeft vestigingen in Nederland, Duitsland en Azi?. Het bedrijf is gevestigd in een modern bedrijfspand, met een eigen showroom en heeft een state-of-the-art administratie en IT-systeem.

Reden Verkoop
De ondernemer heeft deze onderneming opgebouwd en laten groeien naar een omzet van ? 10 mln. De onderneming is nu toe aan een nieuwe groeifase die een andere manier van aansturing behoeft. De onderneming wordt volledig (100% van de aandelen) ter verkoop aangeboden, daarnaast is het mogelijk het vastgoed over te nemen.

Financieel
De onderneming heeft vanaf haar oprichting een stabiele omzetgroei laten zien van 15 tot 20 procent per jaar. In het boekjaar 2011 wordt naar verwachting een omzet gerealiseerd van ongeveer ? 10 mln. en een EBIT van ongeveer ? 1 mln.

De onderneming is geschikt voor zowel een strategische partij, financi?le partij, als MBI?er met een eigen inbreng van minimaal ? 1 mln.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29