laatst bijgewerkt op: 30-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


IMPORTEUR/DISTRIBUTEUR TELECOMMUNICATIEAPPARATUUR

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
53111 07-11-2011 Groothandel Groothandel in elektrische gebruiksgoederen
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Aandelentransactie minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
€ 500.000 - € 1.000.000 Vertrouwelijk Vertrouwelijk B.V.

omschrijving

Omschrijving:
De kernactiviteit van de onderneming bestaat uit het importeren en distribueren van hoogwaardige en innovatieve communicatietechnologie?n. Deze communicatietechnologie?n bieden organisaties de mogelijkheid om alle communicatie- en informatievoorzieningen te integreren in ??n platform. Dit maakt een optimale communicatie tussen medewerkers, met klanten, toeleveranciers en derden mogelijk.
De onderneming beschikt hiertoe over een breed assortiment aan communicatieplatformen, randapparatuur, telecommunicatieapparatuur (o.a. full-IP) en accessoires en toebehoren. Daarnaast beschikt de onderneming over een ervaren serviceafdeling die op contractbasis service en onderhoud aan het communicatieplatform verricht.

Kerncijfers:
In haar huidige vorm heeft de onderneming 3 medewerkers in dienst en realiseert de onderneming een omzetniveau van gemiddeld circa ? 1.000.000 (EBITDA 2010 circa 20-25% van de omzet) op jaarbasis. De omzet van de onderneming is voor een groot deel afkomstig uit jaarlijks terugkerende servicecontracten.

Reden van verkoop:
In verband met andere zakelijke interesses overweegt de huidig directeur-grootaandeelhouder een meerderheid tot 100% van de aandelen ter overname aan te bieden.

Profiel koper:
De gezochte MBI-er of strategische koper dient te beschikken over aantoonbare ervaring in de B2B telecom/communicatiemarkt. Daarnaast dient de participant/koper over voldoende eigen middelen (minimaal ? 150.000) te beschikken.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29