laatst bijgewerkt op: 28-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


ZALENCENTRUM MET CAFETARIA TE LUTTELGEEST

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
53071 31-10-2011 Horeca en Recreatie Restaurants
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Flevoland Activa / passiva transactie minder dan 5 (of niet van toepassing) 500 - 1.000
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk € 75.000 - € 100.000 Eenmanszaak

omschrijving

Luttelgeest is een dorp in de Noordoostpolder met ongeveer 2.500 inwoners op slechts 10 kilometer afstand van Emmeloord. Luttelgeest is vanuit Emmeloord, Marknesse, Blokzijl en Vollenhove goed bereikbaar.

Het bedrijf bestaat uit een nette cafetaria, een ruim opgezet restaurant, een zaal en een modern caf?gedeelte. Vanzelfsprekend is de keuken volledig ingericht ten behoeve van de bovenstaande exploitatie.
Zowel aan de voorzijde als aan de zijkant van het pand is er de mogelijkheid tot het plaatsen van een ruim terras.

Het grote aantal beschikbare vierkante meters, de vele vrije parkeerplaatsen in de directe omgeving, de inrichting van de keuken en de ligging, maakt dat dit horecabedrijf bij uitstek geschikt is voor een conceptrestaurant. Hierbij kan gedacht worden aan een Aziatisch restaurant, wok restaurant, pannenkoekenrestaurant, kiprestaurant of een grillrestaurant. De lage aankoopprijs maakt de totaalinvestering ook nog eens zeer interessant!

Vraagprijs bedrijfsexploitatie: ? 49.000,= excl. BTW

Huurprijs onroerend goed per jaar: ? 24.000,= excl. BTW

Tags (trefwoorden)
Zalencentrum | Cafetaria | Luttelgeest | OvernameNotice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29