laatst bijgewerkt op: 26-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


AFWERKINGSBEDRIJF GRAFIMEDIA INDUSTRIE

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
53060 29-01-2013 Industrie Grafische industrie
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig 10 - 50 N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk Vertrouwelijk B.V.

omschrijving

Te koop aangeboden een centraal in het land gelegen goed geoutilleerde grafische afwerker. De onderneming beschikt over vele vormen van afwerking voor grafische producten waaronder snijden, rillen, stansen, vouwen, diverse vormen van brocheren, sealen en verzenden.

Een team van meer dan 15 medewerkers richt zich dagelijks op het hoog kwalitatief afwerken van vele producten voor gerenommeerde opdrachtgevers. De onderneming beschikt over een modern machinepark een zeer geschikt en representatief bedrijfspand.

De voorkeur gaat uit naar een ondernemend ingestelde (management-buy-in) kandidaat of bedrijf die de onderneming wil overnemen op de huidige locatie. De huidige eigenaar is bereid mee te denken voor wat betreft een vloeiende overdracht en financiering.
Ondanks dat de voorkeur uitgaat naar een voortzetting op de huidige locatie zijn er ook mogelijkheden om de onderneming na overname te verplaatsen.

Wij zien verwachtingsvol uit naar uw reactie.

Tags (trefwoorden)
Afwerkingsbedrijf | Grafimedia | Industrie | Overname

Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29