laatst bijgewerkt op: 29-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


SCHITTEREND RESTAURANT TE VELDHOVEN

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
53045 28-10-2011 Horeca en Recreatie Restaurants
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Noord-Brabant Activa / passiva transactie minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk Vertrouwelijk N.v.t.

omschrijving

Het restaurant is gelegen aan een schitterend plein, in het pittoreske dorpje Zandoerle in de gemeente Veldhoven, dichtbij Eindhoven. Het ligt aan een prachtige brink in een mooie omgeving en straalt rust en gemoedelijkheid uit. Het restaurant beschikt over circa 85 zitplaatsen, verdeeld over twee ruimten. De inrichting is sfeervol en met oog voor detail aangekleed.

Men komt binnen in het restaurantgedeelte, welke plaats biedt aan 25 personen. Aan de rechterzijde bevindt zich eveneens een restaurant gedeelte waar in totaal 45 gasten plaats kunnen nemen en biedt uitzicht op de open keuken. Aan de linkerzijde bevindt zich een ruimte, waar groepen tot circa 12 personen in alle privacy kunnen genieten van de culinaire genoegens. Er wordt een gevarieerde menukaart gehanteerd waarop veel seizoensproducten worden aangeboden. De gemiddelde besteding is ongeveer ? 50,= per persoon.

Aan zowel de voorzijde als aan de achterzijde bevindt zich een ruim terras. Om het bedrijf heen is een prachtige tuin gelegen. Het bedrijf heeft circa 70 parkeerplaatsen op eigen terrein beschikbaar. Naast het restaurant beschikt het bedrijf over een luxe appartement, welke geschikt is voor vier personen, voorzien van vide en bedstee. Dit appartement is erg knus en sfeervol door de karakteristieke oude elementen.

Vraagprijs: op aanvraag
Onroerend goed, bedrijfsinrichting,
handelsnaam goodwill en website

Huur van het onroerend goed behoort tot de mogelijkheden.

Tags (trefwoorden)
Restaurant | Zandoerle | Gemeente Veldhoven | OvernameNotice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29