laatst bijgewerkt op: 26-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


LOCATIE GEMAAKT VOOR BLOEMIST

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
52985 20-10-2011 Detailhandel Non-Food Bloemenspeciaalzaken
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Zuid-Holland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) 100 - 500
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk Vertrouwelijk N.v.t.

omschrijving

De zorgboulevard in Rotterdam is een locatie waar veel mensen voorbij komen. Wij kunnen hier over een mooie strategische locatie beschikken. Voor deze locatie zijn wij op zoek naar een franchisenemer. Wij zijn een formule in bloemen en planten. Wij zijn actief bezig met de uitrol van onze formule en zien Rotterdam als ons belangrijkste groeimarkt. Wij zijn geen gewone bloemenwinkel. Nadruk ligt op de beleving rond bloemen en service op een hoog niveau. Onze winkel, vormt het hart van onze operatie. Hier verkopen we bloemen uit eigen teelt met een vers garantie in een spraakmakende verpakking. Verder wordt het assortiment bepaald door de 4 unieke stijlen en de oplossingen die we hebben voor zakelijke klanten en de bezorgservice. Het concept is in nauwe samenwerking met veiling en groothandel ontwikkeld.
Onze franchiseformule is erop gericht de voordelen van de samenwerking optimaal te benutten. Zaken als ontwikkeling van assortiment, promotionele activiteiten marketing en automatisering en vanzelfsprekend de aansturing van de totale organisatie gebeuren centraal. De franchisenemers richten zich op de hun eigen winkel en de lokale klanten. De belangrijkste randvoorwaarden zijn goede locaties en uitstekende ondernemers.
De Rotterdammer die wij zoeken is gedreven, pragmatisch en communicatief sterk. Je bent een ondernemer of wilt dat worden en hebt een passie voor dienstverlening. Je combineert stijl met commercieel gevoel en bent goed met klanten. Omdat het een versproduct is ben je zeer kwaliteitsbewust en als ondernemer realiseer je je dat je moet beschikken over financi?le middelen om de opstart van je bedrijf te financieren.
Als jij de mogelijkheid wilt onderzoeken om als franchisenemer bij deze organisatie aan de slag te gaan en u bent bereid te investeren in een eigen bedrijf bij een innovatieve franchisegever die zelfstandigheid hoog in het vaandel heeft staan dan willen we graag met je in contact komen.

Tags (trefwoorden)
Locatie | Bloemist | FranchiseNotice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29