laatst bijgewerkt op: 27-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


AGENTUUR TRACKING & TRACING IN MODE-RETAIL BRANCHE

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
52966 17-12-2011 Detailhandel Non-Food Dames- en herenmode
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk Vertrouwelijk Eenmanszaak

omschrijving

Agentuur t.b.v. Supply Chain Management / Tracking & Tracing in mode-retail branche.

Een Nederlandse Internationaal werkende organisatie biedt Multi Brand Stores in de mode/retailwereld een innovatief en gepatenteerd systeem van beveiliging en logistieke opvolging. Het systeem biedt de mogelijkheid om elk individueel kledingstuk, in iedere gewenste fase van de 'supply chain', van fabrikant tot aan de kassa, te volgen en optimaal tegen diefstal te beveiligen. In de detailhandel wordt hiermee een substantiele omzet- en winstverbetering bereikt door enerzijds minder diefstal en anderzijds het beperken van Lost-Sales ('nee-verkopen').

Kandidaten worden verantwoordelijk voor het aanbieden en verkopen van het systeem aan mode-retail bedrijven in een exclusieve regio binnen Nederland. De uitrol van het systeem bij de klanten wordt begeleid door een professionele project manager van de eigen organisatie. Kandidaten blijven daarbij verantwoordelijk voor de co?rdinatie en communicatie met hun eigen klanten.

De juiste kandidaat is een ambitieuze, onafhankelijke zelfstarter die hoge eisen aan zichzelf en anderen stelt. Hij of zij verstaat de kunst om uitstekend te communiceren van directie tot werkvloer. Kandidaten hebben een uitstekende en aantoonbare ervaring met verkooptrajecten binnen de B2B markt.

Geboden wordt een innovatieve omgeving. De werksituatie biedt veel afwisseling en vrijheid van handelen is een gegeven. Het concept maakt het mogelijkheid om een meer dan uitstekend inkomen te verwerven.

Tags (trefwoorden)
Agentuur | Tracking | Tracing | Mode-Retail | Franchise

Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29