laatst bijgewerkt op: 23-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


ADVISEUR IN WINSTVERBETERING DOOR KOSTENREDUCTIE

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
52964 18-10-2011 Dienstverlening Zakelijke dienstverlening
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk Vertrouwelijk N.v.t.

omschrijving

Onze opdrachtgever is een expert in het verminderen van onnodige kosten. Voor bedrijven is dat de eenvoudigste manier is om de winst te verhogen. Eenvoudig zeker maar daarom nog niet gemakkelijk. De consultants hebben jarenlange ervaring met het verzorgen van oplossingen die gemiddelde besparingen opleveren van ruim 20% in ruim 100 verschillende uitgavengebieden!

De organisatie is nu met 850 licentienemers/consultants in meer dan 30 landen actief. De kennis die daarbij wordt vergaard is integraal beschikbaar voor alle ondernemers. Deze ondernemers opereren onafhankelijk van leveranciers en tussenpersonen en kunnen daarom met bestaande en/of alternatieve dienstverleners onderhandelingen voeren over gunstigere condities.

Vrijwel alle consultants zijn succesvol. De combinatie van een passende achtergrond, gedegen training en de kennis en vaardigheden binnen de organisatie maken dat er een uniek concept is ontstaan. De compromisloze instelling, het gaat om het handhaven van de bestaande kwaliteit of service bij hun opdrachtgevers, maakt de licentienemers gevraagd. Uiteindelijk weten zij waarde toe te voegen aan hun relaties.

De afgelopen jaren waren succesvol. Er zijn nu 21 licentienemers. Een succesvolle licentienemer wordt gekenmerkt door gedrevenheid, Hij of zij heeft veel ervaring opgedaan als manager of als directielid en kan communiceren op verschillende niveaus. Hij of zij is een commerci?le relatiebouwer, kan goed analyseren, is klantgericht en werkt graag samen in een netwerk. Vanzelfsprekend zijn de financi?le middelen om de aanloopkosten van een eigen bedrijf te kunnen financieren aanwezig.

Naast een internationaal bewezen en succesvol concept is er sprake van intensieve opleiding en begeleiding, gebaseerd op bijna 20 jaar ervaring. De mogelijkheid om vanuit huis te werken, houdt de lopende kosten laag. Voor u als (startende) ondernemer is echter het belangrijkste voordeel dat het potentieel groot is en het risico beperkt. Een prima ondernemersinkomen is het gevolg.

Als u de mogelijkheid wilt onderzoeken om als licentienemer bij deze organisatie aan de slag te gaan en u bent bereid te investeren in een eigen bedrijf bij een innovatieve franchisegever die zelfstandigheid hoog in het vaandel heeft staan dan willen we graag met u in contact komen.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29