laatst bijgewerkt op: 30-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


WEBWINKEL MET STRATEGISCHE DOMEINNAAM

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
52941 17-10-2011 Detailhandel Non-Food Webwinkel
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig 5 - 10 N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
€ 1.000.000 - € 2.500.000 Vertrouwelijk Vertrouwelijk Eenmanszaak

omschrijving

Het bedrijf is eind jaren negentig opgericht als online verkoper van een gevarieerd aanbod van producten. Momenteel verkoopt het bedrijf met haar flexibel inzetbare arbeidskrachten een breed assortiment producten, dat kan worden onderverdeeld in categorie?n als TV & Audio, Telefonie, Huishoudelijke Apparaten, Verzorging & Fitness, Speelgoed, Woon- en Buitenartikelen.

De ondernemer voorziet met licht winstgevende omzet van ?1,4 miljoen een discrepantie tussen de omvang van het bedrijf en de breedte van het assortiment. Het bedrijf zoekt daarom een strategische partner die kan inspelen op de kansen die de domeinnaam en de schaalbaarheid van de onderneming bieden.

Succesfactoren onderneming:
? De online winkel heeft ook een fysieke aanwezigheid in Nederland in de vorm van drie strategisch gelegen afhaalpunten, die voor landelijke dekking zorgen.
? Dit bedrijf heeft een zorgvuldig gekozen domeinnaam die via 50.000 verschillende zoektermen zeer goede zoekresultaten oplevert, en daarmee ook veel traffic genereert.
? Goede contacten in de markt zorgen voor een aantrekkelijk aanbod van (A-merk) producten.

Tags (trefwoorden)
Webwinkel | Strategische Domeinnaam | Overname

Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29