laatst bijgewerkt op: 26-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


IN PRIJS VERLAAGD, HOTEL IN HET SAUERLAND!

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
52940 17-10-2011 Horeca en Recreatie Hotels
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Duitsland Activa / passiva transactie minder dan 5 (of niet van toepassing) 100 - 500
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk € 200.000 - € 300.000 N.v.t.

omschrijving

Op slechts 300 kilometer van Utrecht, in de buurt van Winterberg en Willingen ligt het pittoreske dorpje Olsberg/Assinghausen. Hier runt al sinds enige tijd een Nederlands echtpaar het familiehotel.

Het hotel beschikt over zeven hotelkamers, variërend in grootte en capaciteit. Verder is er een restaurant annex ontbijtzaal aanwezig, die plaats biedt aan circa 30 personen. Daarnaast is er een aparte zaal met een capaciteit van 15 personen en is er een gezellig terras. Er is een bedrijfswoning aanwezig.

De omgeving leent zich uitstekend voor diverse outdoor activiteiten, waaronder natuurlijk skiën en langlaufen. De dichtstbijzijnde skilift bevindt zich op zes kilometer. De langlauf loipes treft u direct naast de deur.
In de zomer is het evengoed verblijven in de omgeving en vindt men er veel wandelaars.

Gedurende de afgelopen jaren hebben de huidige eigenaren veel geïnvesteerd en verbouwd met als gevolg dat het bedrijf turn-key overgenomen kan worden.

Vraagprijs: € 279.000,= k.k.
Onroerende zaken, bedrijfsinrichting, inventaris,
goodwill, handelsnaam en website

Tags (trefwoorden)
Klein familiehotel | Sauerland | OvernameNotice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29