laatst bijgewerkt op: 26-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


COMPUTERZAAK MET WEBSHOP IN FRIESLAND

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
52935 16-10-2011 Detailhandel Non-Food Elektrotechnische detailhandel
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Friesland Activa / passiva transactie minder dan 5 (of niet van toepassing) 100 - 500
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
€ 300.000 - € 400.000 € 25.000 - € 50.000 € 75.000 - € 100.000 Eenmanszaak

omschrijving

Wij bieden u de exploitatie aan van een leuke kansrijke computerzaak inclusief webshop en onderhoud- en reparatieafdeling in een middelgroot Fries dorp Appelscha aan.

Het computerbedrijf houdt zich bezig met de verkoop van hard- en software
vanuit de winkel en vanuit de goedlopende webshop, alsmede met reparatie van hardware. Men richt zich hierbij zowel op de particuliere markt als op de ?klein? zakelijke markt.

De prijsstelling van winkel en webshop is concurrerend te noemen. Men voorziet met het totaalconcept bovendien in een duidelijke en groeiende behoefte aan ?ontzorging? binnen de genoemde doelgroepen. De 24-uursservice (onder voorbehoud van beschikbaarheid van onderdelen) vormt in dezen een USP van waarde. Dat geldt voor de professionaliteit en voor de laagdrempeligheid.

Men is ondermeer dealer van Dell en Asus en men mag iMac verkopen.

De exploitatie wordt aangeboden in de vorm van een activa transactie. Hierbij worden de inrichting, inventarissen, apparatuur, gereedschappen, software, het klantenbestand, de website, de webshop, de huurovereenkomst, de bedrijfsauto en de bedrijfsnaam aangeboden voor een bedrag ad. ? 119.000,00 exclusief BTW en exclusief de voorraden. De voorraad wordt tegen inkoopwaarde afgerekend op de eventuele overnamedatum. Naar schatting bedraagt die inkoopwaarde zo?n ? 30.000 exclusief BTW. Dit bedrag komt dus bovenop de uiteindelijke overnameprijs.

Op de gemiddelde bedrijfsomzet worden goede (lees: gemiddelde) marges behaald. De groeiende onderhouds- en reparatietak is daarbij van steeds groter wordende invloed op het uiteindelijke bedrijfsresultaat.

Na de aanloopperiode waarbinnen veel is ge?nvesteerd in bekendheid en een degelijke klantenportefeuille, is nu eigenlijk de tijd aangebroken om dit te verzilveren. De doelgroep weet de zaak nu goed te vinden en behouden + uitbouwen blijkt redelijk soepel te verlopen.

Het Friese dorp waar de zaak is gevestigd telt ca. 5.000 inwoners met een verzorgingsgebied van aanvullend ca. 10.000 inwoners en gedurende het seizoen komen daar in de directe regio nog eens meer dan 10.000 verblijfsrecreanten bij.

Het overnamebedrag biedt voldoende gelegenheid om een degelijke bedrijfsvoering op te bouwen waarmee geld valt te verdienen. De re?le mogelijkheden ten aanzien van uitbreiding van reparatie en onderhoud bieden extra perspectief. De lokale markt is er klaar voor.

Kansen:

Uitbreiding reparatie en onderhoud
Groeiende bekendheid ?lokale doelgroepen?
Verdere professionalisering webshop activiteiten

Wanneer wij uw interesse hebben gewekt dan bieden u graag een uitgebreid verkoopmemorandum aan, eventueel aangevuld met onderbouwend cijfermateriaal en overige informatie. Hiertoe vragen wij u om voorafgaand een geheimhoudingsverklaring te ondertekenen.

Mede namens de eigenaren nodigen wij u graag uit voor een uitgebreide vrijblijvende bezichtiging in combinatie met een gesprek met de ondernemer.

Tags (trefwoorden)
Computerzaak | Webshop | FrieslandNotice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29