laatst bijgewerkt op: 26-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


IN PRIJS VERLAAGD: RESTAURANT TE WOUDENBERG

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
52931 14-10-2011 Horeca en Recreatie Restaurants
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Utrecht Activa / passiva transactie minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk € 75.000 - € 100.000 Eenmanszaak

omschrijving

Het betreft een Italiaans restaurant te Woudenberg. Het object laat zich het best kenmerken door haar markante architectonische pand, de grote raampartijen, het grote terras en de prominente zichtlocatie!!

Het bedrijf ligt op een prominente plek in het centrum van Woudenberg. Woudenberg ligt in de provincie Utrecht en heeft ongeveer 12.000 inwoners. Het bedrijf is goed bereikbaar en ligt zeer goed zichtbaar aan de rand van het winkelcentrum omgeven door detailhandel en overige horeca.

Via de hoofdingang komt u direct in het modern en functioneel ingerichte restaurant, maar door de vele raampartijen en schuifpuien is het bedrijf van alle kanten te benaderen. Het restaurant heeft, in het verlengde van de bar, een open keuken. De opslagruimte, productieruimte en toiletgroep bevindt zich in de kelder. Op de eerste verdieping bevindt zich een ruimte die plaats biedt aan circa 15 gasten. Het restaurant zelf heeft ongeveer 30 zitplaatsen, via de openslaande deuren is het ruime en zongerichte terras met 70 zitplaatsen te bereiken.

Momenteel is het bedrijf vijf dagen per week vanaf 16.00 uur geopend (maandag en dinsdag gesloten) waarbij er een laagdrempelig Italiaans geori?nteerd restaurantconcept wordt gevoerd. Andere concepten (cafetaria of lunchroom!) behoren uitdrukkelijk ook tot de mogelijkheden op deze locatie.

Samenvattend; een veelzijdig en uitgedacht bedrijfsconcept, op een schitterende locatie met zeer veel mogelijkheden en potentie!

Vraagprijs: ? 57.500,= (Voorheen ? 97.500,=)
Bedrijfsexploitatie
(Bedrijfsinrichting, inventaris, handelsnaam, website en goodwill)

Huurprijs per jaar: ? 25.000,= excl. BTW

Tags (trefwoorden)
Italiaans | Restaurant | Woudenberg | OvernameNotice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29