laatst bijgewerkt op: 27-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


MULTIFUNCTIONEEL SPORTCENTRUM GELDERLAND

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
52929 14-10-2011 Horeca en Recreatie Fitnesscentrum, sauna
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Gelderland Activa / passiva transactie 5 - 10 Meer dan 10.000
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk Vertrouwelijk B.V.

omschrijving

Multifunctioneel sportcentrum provincie Gelderland:
Het betreft een centrum met een bedrijfsoppervlakte van ca. 5.000 m? met als belangrijkste activiteiten fitness, tennis (in- en outdoor), squash, bowling en horeca. Het bedrijf startte in het midden van de jaren negentig als fitnesscentrum, maar heeft zich behoorlijk snel uitgebreid, met name na de grote verbouwing in 2005, tot hetgeen we heden aantreffen.

Het bedrijf is gelegen op een perceel grond van ca. 17.000 m? in een kleine plaats in het zuiden van de prov. Gelderland, maar heeft een verzorgingsgebied tot ruim in de omtrek. De grond en opstallen bevinden zich in volledige eigendom en dient tevens te worden overgenomen. Het geheel bevindt zich in een goede staat en kan zonder noemenswaardige investeringen worden overgenomen.

Bedrijfseconomisch functioneert het op dit moment onvoldoende en zal er door een potentiele koper kritisch naar de huidige opzet gekeken moeten worden. Met name het inzetten van grootschalige horeca behoort tot de mogelijkheden. De roerende en onroerende zaken worden op basis van een activatransactie aangeboden. Voldoende eigen middelen is een vereisten.

Graag zien we uw reactie tegemoet.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29