laatst bijgewerkt op: 23-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


DETACHERING, CLOUD & KLANTSPECIFIEKE APPLICATIES

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
52848 10-10-2011 Dienstverlening Franchise
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig 5 - 10 Minder dan 50
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk Vertrouwelijk N.v.t.

omschrijving

Wij zijn een full service ICT leverancier voor klanten die tijdelijke kennis en specialismen in willen huren. Onze franchisenemers zijn aanwezig in de regio en dus dicht ?op de klant?. Zij en hun team zijn ervaren specialisten in softwareontwikkeling, implementaties en systeembeheer.
Onze branche wordt kenmerkt zich door voortdurende innovatie. Het is dus ook ??n van de kerncompetenties. Naast detachering hebben wij recent onze product portfolio uitgebreid met Cloudcomputing. Een Cloud heeft drie kenmerken: Het beheer van de hardware is niet meer in handen van de klant, de klant betaalt er terugkerende kosten voor de capaciteit van de infrastructuur is zeer ?elastisch?, zowel naar boven als naar beneden. Wij bieden een compleet service pakket aan en ondersteunen bij de overgang naar de cloud en het beheer. Onze franchisenemers begeleiden de processen van de klant om deze geschikt te maken voor de cloud. Daar waar cloud computing begint en detachering ophoudt (of andersom) bepaalt de franchisenemer. Uniek in de branche is het feit dat wij in staat zijn om klantspecifieke Cloud applicaties te schrijven.
Concreet help jij klanten om er voor te zorgen dat op een verantwoorde manier bedrijf kritische applicaties draaien in een cloud. Wij zijn objectief omdat we zelf geen servers hebben staan. Wij besteden dit uit. Mocht het gebeuren dat er een data center uitvalt, dan zijn er voldoende uitloopmogelijkheden.
Als franchisegever begeleiden en ontwikkelen wij onze talenten naar het hoogste niveau. Wij steken veel energie in de ondersteuning van onze franchisenemers. Zo kennen we o.a. een regeling waarin zij de opstartfinanciering voor personeel voor haar rekening kan nemen. Dit in combinatie met beperkt startkapitaal maakt de instap voor u als franchisenemer laagdrempelig. Actieve ondersteuning bij verkoop, leads en werving van hooggekwalificeerd personeel zijn andere voorbeelden van die ondersteuning.
Als jij een geschikte kandidaat bent, heb je ervaring in de ICT of aanpalende branche. Je bent bijvoorbeeld accountmanager geweest bij een ICT onderneming en/of een detacheringsbedrijf. Idealiter hebt u in omgevingen gewerkt met een combinatie van mensen en techniek. Je ziet jezelf als een verbinder en krijgt van mensen en projecten met elkaar in contact te brengen de nodige energie. Je denkt in termen van kansen en mogelijkheden.
Als je de mogelijkheid wilt onderzoeken om als franchisenemer bij ons organisatie aan slag te gaan komen we graag met je in contact.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29