laatst bijgewerkt op: 26-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


DETACHERING VAN TECHNISCHE PROFESSIONALS

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
52846 10-10-2011 Dienstverlening Franchise
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig 5 - 10 N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk € 100.000 - € 200.000 Vertrouwelijk N.v.t.

omschrijving

De arbeidsmarkt flexibiliseert snel. De realisatie neemt toe dat tijdelijk talent inzetten, kan resulteren in een concurrentievoorsprong. Vooral hoger opgeleiden zijn in staat om organisaties te voorzien van meer kennis en structuur. Tijdelijke krachten maken organisaties buigzaam en weerbaarder bij tegenwind. De tijdelijke professional op zijn beurt, maakt graag gebruik van de mogelijkheid om in projectvorm te werken en zich ontplooien in een breed scala van branches en culturen.

Wij zijn een franchiseconcept voor arbeidsmarktdienstverlening. Onze franchisenemers detacheren en bemiddelen professionals op projectbasis. Iedere franchisenemer kiest zijn vakgebied en zijn regio. Zij doen dat voor projecten in finance, legal en ict (erp) en ict (infrastructuur) supply chain en technology.

Voor de laatste zoeken wij nu franchisenemers. Je detacheert en bemiddelt engineers, technische professionals en experts in Zuid Nederland. Je bent een betrouwbare partner in de (proces) industri?le sector voor HBO+ functies op het gebied van maintenance engineering, reliability engineering, werkvoorbereiding, procesoptimalisatie, project engineering, turn-around management, contract management, cost-control, kwaliteit en veiligheid.

In onze formule werken de vestigingen zelfstandig dus voor eigen rekening en risico. Tegelijkertijd zijn zij de bouwstenen van het geheel. Het is een concept dat zich bewijst. De uniformiteit, in combinatie met ondernemerschap, zorgt voor de unieke slagkracht van de franchisenemers. De werkvorm met afbakening door specialisatie zorgt ervoor dat onze franchisenemers maximaal waarde toevoegen aan zowel kandidaten als opdrachtgevers.

Aansluiten als franchisenemer houdt in dat jouw dienstverlening bestaat uit het detacheren en bemiddelen van professionals binnen een bepaald vakgebied en rayon. De door jou te detacheren mensen zijn of gaan in loondienst bij We4people. De salarisafhandeling en de expertise op arbeidsrechtelijk gebied verzorgen wij. Als franchisenemer krijg je een geografische regio en een functiegebied onder je hoede. Binnen je vestiging stuur je een aantal professionals aan die tot jouw functiecel behoren. Door uniformiteit met meerdere franchisenemers krijg je een grotere naamsbekendheid en profiteer je van een grotere poule aan professionals. De uniformiteit wordt bewaakt door We4people d.m.v. een handboek, gezamenlijke systemen en gemeenschappelijke huisstijl.
De (beperkte) entree fee geeft onmiddellijk toegang tot systemen en materialen die helpen bij het genereren van omzet. We4People zal er op een uiterst proactieve manier voor zorgen dat deze kennis beschikbaar wordt gesteld aan de ondernemers.
De formule levert, mits goed ingezet, een prima rendement. Vanzelfsprekend zijn er geen garanties. ?Het is geen ondernemen zonder nieten?. Ondanks alle inspanningen van de franchisegever blijft het gaan om de vaardigheden van jou als individuele ondernemer.

Graag komen we met je in contact als je lef, doorzettingsvermogen en een ondernemersgeest hebt.Tags (trefwoorden)
Detachering | Technische | Professionals | Franchise

Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29