laatst bijgewerkt op: 23-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


ENTHOUSIASTE ROTTERDAMSE ONDERNEMER

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
52844 10-10-2011 Detailhandel Non-Food Franchise
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Zuid-Holland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) 100 - 500
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk Vertrouwelijk N.v.t.

omschrijving

Wij zijn een jonge keten in bloemen en planten. In 2005 is de 1e vestiging geopend. Nu enkele jaren later maken we een start met een definitieve uitrol en start onze eerste franchisenemer. Wij zijn geen gewone bloemenwinkel. Nadruk ligt op een unieke beleving rond bloemen en service op een hoog niveau. Onze winkel, vormt het hart van onze operatie. Hier verkopen we bloemen uit eigen teelt met een versgarantie in een spraakmakende verpakking. Verder wordt het assortiment bepaald door de 4 unieke stijlen en de oplossingen die we hebben voor zakelijke klanten en de bezorgservice. Het concept is in nauwe samenwerking met veiling en groothandel ontwikkeld.
Om het eigen karakter van de winkels te waarborgen, is er voor groei gekozen door middel van zelfstandig ondernemers in een franchiseconstructie. Franchise is een vorm van samenwerking tussen juridisch zelfstandige ondernemers, de franchisegever en de franchisenemer, die onder gebruikmaking van een gemeenschappelijke naam en met een uniforme uitstraling producten en diensten aanbieden.
Onze franchiseformule is erop gericht de voordelen van de samenwerking optimaal te benutten. Zaken als ontwikkeling van assortiment, promotionele activiteiten marketing en automatisering en vanzelfsprekend de aansturing van de totale organisatie gebeuren centraal. De franchisenemers richten zich op de hun eigen winkel en de lokale klanten. De belangrijkste randvoorwaarden zijn goede locaties en uitstekende ondernemers.
Omdat wij in Rotterdam het oog hebben laten vallen op een prima geschikte locatie zijn wij daarvoor op zoek naar een ondernemer die zich hier wil vestigen. De ondernemer die wij zoeken is dan ook goed bekend in Rotterdam. Je bent gedreven, pragmatisch en communicatief sterk. Je bent een ondernemer of wilt dat worden en hebt een passie voor dienstverlening. Je combineert stijl met commercieel gevoel en bent goed met klanten. Omdat het een versproduct is ben je zeer kwaliteitsbewust en als ondernemer realiseer je je dat je moet beschikken over financi?le middelen om de opstart van je bedrijf te financieren.
Als jij de mogelijkheid wilt onderzoeken om als franchisenemer bij deze organisatie aan de slag te gaan en u bent bereid te investeren in een eigen bedrijf bij een innovatieve franchisegever die zelfstandigheid hoog in het vaandel heeft staan dan willen we graag met je in contact komen.

Tags (trefwoorden)
Franchise | Bloemen en planten | RotterdamNotice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29