laatst bijgewerkt op: 26-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


ONDERNEMEN MET GOEDE MARGES

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
52841 10-10-2011 Detailhandel Non-Food Franchise
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) 100 - 500
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk Vertrouwelijk N.v.t.

omschrijving

Wij zijn een jonge keten in bloemen en planen. Enkele jaren geleden is de 1e vestiging geopend. Nu maken we een start met een definitieve uitrol en start onze eerste franchisenemer. Wij zijn geen gewone bloemenwinkel. Nadruk ligt op een unieke beleving rond bloemen en service op een hoog niveau. Onze winkel, vormt het hart van een totale kwaliteitsketen. Hier verkopen we bloemen uit eigen teelt met een versgarantie in een spraakmakende verpakking. Verder wordt het assortiment bepaald door de 4 unieke stijlen en de oplossingen die we hebben voor zakelijke klanten en de bezorgservice. Het concept is in nauwe samenwerking met veiling en groothandel ontwikkeld.
Om het eigen karakter van de winkels te waarborgen is er voor groei gekozen door middel van zelfstandig ondernemers in een franchiseconstructie. Franchise is een vorm van samenwerking tussen juridisch zelfstandige ondernemers, de franchisegever en de franchisenemer, die onder gebruikmaking van een gemeenschappelijke naam en met een uniforme uitstraling producten en diensten aanbieden.
Onze formule is erop gericht de voordelen van de samenwerking optimaal te benutten. Zaken als ontwikkeling van assortiment, promotionele activiteiten marketing en automatisering en vanzelfsprekend de aansturing van de totale organisatie gebeuren centraal. Jij richt je op jouw eigen winkel en lokale klanten. De belangrijkste randvoorwaarden zijn goede locaties en uitstekend ondernemerschap.
Ondernemers die wij zoeken zijn lokaal bekend, gedreven, pragmatisch en communicatief sterk. Je bent een ondernemer of wilt dat worden met een passie voor dienstverlening. Je hebt stijl, commercieel gevoel en bent goed met klanten. Omdat een versproduct is ben je zeer kwaliteitsbewust en als ondernemers realiseer je je dat je moet beschikken over financi?le middelen om de opstart van je bedrijf te financieren.
Als jij de mogelijkheid wilt onderzoeken om als bloemen- en plantenondernemer in een nauwelijks conjunctuurgevoelige markt aan slag te gaan dan is dit een goede gelegenheid. Als je dan ook og bereid bent te investeren in een eigen bedrijf in een innovatieve formule met een hoge mate van zelfstandigheid dan willen we graag met je in contact komen.

Tags (trefwoorden)
Ondernemen | Marges | Franchise

Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29