laatst bijgewerkt op: 25-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


INTERNETMARKETING FRANCHISE

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
52837 07-10-2011 Dienstverlening Zakelijke dienstverlening
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) Minder dan 50
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
€ 100.000 - € 200.000 Vertrouwelijk N.v.t. N.v.t.

omschrijving

Hoe laat je het MKB optimaal gebruik maken van internet? Met deze franchise formule worden al jaren uitstekende resultaten behaald. Het systeem is ontwikkeld in Duitsland en inmiddels in diverse landen, waaronder Nederland, aktief.
Het constant volgen van de nieuwste internet trends en ontwikkelen daaruit nieuwe producten en diensten ontwikkelen is een kerntaak van de franchisegever. Op deze manier is het voor uw klanten mogelijk, met uw hulp, het complete potentieel van het WWW te benutten. Met ons platform in uw regio heeft u ook een uniek platform om uw klanten zichtbaar te maken op internet.

Concept & Know-how
U staat er niet alleen voor: u maakt gebruik van state of the art technologie en uitgebreide kennis om diverse diensten te implementeren op lokaal niveau. Speciaal bij de start maar zeker ook later in geval van grotere projecten staat ons complete technische team tot uw beschikking. Onze dagelijkse ondersteuning is een belangrijk onderdeel van ons franchiseconcept.

Er zijn vele opties voor uw klanten om succesvol te zijn op Internet ? maar de weg er naar toe is niet voor iedere klant hetzelfde.

Van doelanalyse naar een succesvol concept
Daarom is het eerste wat een franchise-partner van deze formule doet een doelanalyse makenmet daarop volgend een kwalitatieve afspraak met de klant. Welke markten zijn zinvol? In welke regio?s opereert de klant? Hoe en waarmee overtuigt de klant zijn doelgroep?
Met de resultaten van deze analyse wordt een op maat gesneden internet succes concept gecre?erd voor uw klant.
U kunt een volledig pakket bieden van doelgerichte internetmarketing tools van service-provider tot website of webshop.

Meer weten? Wij vertellen graag meer!

Tags (trefwoorden)
Internetmarketing | Franchise

Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29