laatst bijgewerkt op: 25-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


ALG. DIRECTEUR GEZOCHT VOOR PRODUCTIEONDERNEMING

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
52835 07-10-2011 Industrie Overig
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Aandelentransactie 10 - 50 N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Meer dan € 5.000.000 Vertrouwelijk Vertrouwelijk B.V.

omschrijving

Participatie: Algemeen directeur gezocht voor professionele productieonderneming (kleine en grote projecten) gecombineerd met groothandelsactiviteiten

Omschrijving:
Twee ondernemingen die nauw samenwerken. Kernwoorden die de onderneming beschrijven zijn vakmanschap en kwaliteit. Onderneming ??n is een dienstverlenende productieonderneming die op projectbasis werkt en onderneming twee een groothandel die kwalitatief hoogwaardige verbruiksartikelen levert. De ondernemingen zijn actief in een nichemarkten en hebben in hun markten sterke posities en een goede naam. De ondernemingen zijn beperkt internationaal actief maar willen dat wel worden. De onderneming heeft in het recente verleden zeer goede resultaten laten zien. Door het ontbreken van grote projecten staan omzet en winstgevendheid onder druk.

De gezochte algemeen directeur is een relatiebouwer die met passie de kansen die er zijn in de markt gaat omzetten in resultaat. We zoeken een gedreven, analytisch sterke algemeen directeur met aantoonbare commerci?le ervaring bij middelgrote (industri?le) ondernemingen. Hij is in staat om zeer duidelijk aan te sturen en richting te geven aan zijn management team en de rest van de organisatie. Hij wordt het gezicht van de onderneming en weet zelf grote projecten, samen met zijn team, binnen te halen. Om verder te kunnen bouwen is oprechte interesse voor de mensen op de werkvloer van belang. Affiniteit met technische processen is essentieel, waarbij de technische kennis goed is geborgd in de organisatie. Ervaring met het managen van een projectenorganisatie moet tot de competenties behoren. Een goede beheersing van Engels en Duits is gewenst.

Deze participatie mogelijkheid is zeer interessant voor een ondernemer / Management Buy In kandidaat welke een belang kan verwerven dat, na participatie, gelijk zal zijn aan dat van ieder van de drie zittende management team leden (25%).

In verband met strikte vertrouwelijkheid zullen ge?nteresseerden gevraagd worden om nadere informatie over hun achtergrond en ervaring te verschaffen waarna een eerste kennismaking met de adviseur van verkoper zal volgen. Na deze kennismaking en bij wederzijdse bevestiging van interesse in verdere kennismaking zal een informatiememorandum beschikbaar gesteld worden.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29