laatst bijgewerkt op: 22-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


IJSSALON MET TERRAS OP UNIEKE LOKATIE AMSTERDAM

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
52776 03-10-2011 Horeca en Recreatie Overig
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Zuid-Holland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) 50 - 100
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk Vertrouwelijk N.v.t.

omschrijving

Prachtige ijssalon met terras ter overname aangeboden. Deze ijssalon ligt in de gewilde buurt Amsterdam Westerpark direct grenzend aan de ingang van het Westerpark/Westergasfabriek. Dit park trekt per jaar ruim 5 miljoen bezoekers en is bekend van o.a. diverse televisieopnamen (De Wereld Draait Door en Pauw en Witteman), maar ook vele beurzen, evenementen en concerten. De salon ligt in een kinderrijke omgeving aan een horecaplein met diverse restaurants en afhaalgelegenheden. Pal voor de winkel stopt tram lijn 10.

De ijssalon is 85m2 groot en heeft zowel binnen als buiten ruime zitgelegenheid. De salon is in 2010 compleet verbouwd en alle inventaris is in 2010 nieuw aangeschaft. Naast de ijs, bonbons en noten die momenteel in de winkel worden verkocht zijn er zeer veel kansen om met andere producten de omzet verder uit te bouwen.

De huurprijs van de salon is 1.250,- excl. btw per maand. De salon is goed bereikbaar met de auto en er is een eigen parkeergelegenheid aanwezig.

De salon is uitermate geschikt voor een ondernemer die vanuit een solide basis, welke de salon nu biedt, verder wil werken aan de mogelijkheden die er liggen.

Bent u ge?nteresseerd en wilt u hierover meer weten, neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn gaarne bereid, ook in een persoonlijk gesprek, u uitgebreid te informeren.

Tags (trefwoorden)
IJssalon | Amsterdam | Westerpark | Overname

Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29