laatst bijgewerkt op: 29-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


ICT DIENSTVERLENER

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
52760 29-09-2011 Dienstverlening ICT-dienstverlening
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Zuid-Holland Aandelentransactie minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
€ 300.000 - € 400.000 Vertrouwelijk Vertrouwelijk B.V.

omschrijving

Namens ??n van onze opdrachtgevers bieden wij de aandelen ter overname aan van een besloten vennootschap met de volgende kenmerken.

Het betreft een all-round ICT dienstverlener gespecialiseerd in aanleg en beheer van netwerken. De onderneming heeft zich de afgelopen 15 jaar ontwikkeld van netwerkleverancier tot netwerkbeheer organisatie. Daarnaast biedt de onderneming dienstverlening op het gebied van systeembeheer, VOIP, hardware, software en hosting diensten.

Het eigendom en management zijn gescheiden waardoor de onderneming op eenvoudige wijze kan worden overgedragen. De onderneming is geschikt voor overname door een organisatie die via een strategische acquisitie zijn klantenbestand wil uitbreiden, of zijn positie wil versterken in Zuid-Holland.

Voor kandidaten met wie de verkoper voldoende aansluiting ziet is, na ondertekening van een geheimhoudingsverklaring, een informatiememorandum beschikbaar.

Tags (trefwoorden)
ICT Dienstverlener | Netwerken | Overname

Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29