laatst bijgewerkt op: 26-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


CENTRAAL GELEGEN RESTAURANT IN DORDRECHT

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
52731 23-09-2011 Horeca en Recreatie Restaurants
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Zuid-Holland Activa / passiva transactie 5 - 10 100 - 500
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
€ 300.000 - € 400.000 N.v.t. Vertrouwelijk V.O.F.

omschrijving

Het restaurant is een gezellig restaurant gelegen achter de mooie gevels van Dordrecht. Het bevindt zich midden in het centrum en veel van het winkelend publiek loopt dan ook even binnen voor een hapje of een drankje. Binnen heerst er een gezellige sfeer door het authentieke en romantische interieur. Daarnaast beschikt het restaurant ook over een leuk terras met zicht op het stadshart van Dordrecht. Het restaurant is van dinsdag t/m zaterdag geopend vanaf ?s ochtends 10.00 uur tot ?s avonds 22.00 uur. Op zondag en maandag is het restaurant gesloten. Deze locatie is uitstekend geschikt om zes of zeven dagen per week geopend te zijn. De huidige eigenaren maken van deze mogelijkheid geen gebruik, alhoewel hier wel meer omzet = extra winst behaald kan worden. Gezocht: actieve horecaondernemers -echtpaar- hij als chef-kok en zij in de bediening. Bij voortzetting van de huidige formule verdient men een ruim ondernemersinkomen.

Tags (trefwoorden)
Restaurant | Dordrecht | Stadshart | OvernameNotice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29