laatst bijgewerkt op: 29-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


KANTOOR AAN HUIS IN EEN LANDHUIS OP STAND, VELUWE.

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
52678 18-09-2011 Bedrijfsruimten Overig
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Gelderland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) 500 - 1.000
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
N.v.t. N.v.t. € 1.000.000 - € 2.500.000 N.v.t.

omschrijving

In het overgangsgebied tussen Veluwe en IJsselvallei, tegen de oostelijke rand van het Veluwe-massief vindt u dit prachtige landhuis met kantoorruimten op ca. 1,5 hectare eigen grond met een basis voor een grote parkachtige tuin in combinatie met bijvoorbeeld het houden van paarden.

Vraagprijs ? 1.299.000,00 kosten koper.

Dit sfeervolle, onder architectuur gebouwde landhuis is in 1970 opgeleverd, kent zeer veel privacy en ligt aan een rustig landweggetje tegen de rand van het bos, met de achterzijde op het zuiden.

De woning met kantoorruimten biedt een perfecte combinatie van klasse en praktische mogelijkheden, met fraaie architectonische details als glas in loodramen, overstekken en een klassiek Engelse indeling. Het geheel is bovendien optimaal ge?ntegreerd in het omliggende landschap. Het niveau van afwerking is hoog en de staat van onderhoud is goed.

Op het terrein staat verder een ruime, volledig onderkelderde en verwarmde garage met royaal ruimte voor drie auto?s en een grote werkplaats. Het terrein is volledig omheind en de oprit is voorzien van een elektrisch bediende poort. Het terrein naar en om de woning en genoemde garage is ruimschoots voorzien van bestrating. Het hoofdgebouw ligt verhoogd en is rondom voorzien van een ruim terras.

Het landhuis met 11 kamers/kantoren en 3 badkamers kent een ruim souterrain, is voorzien van videobeveiliging, is grotendeels ge?soleerd en is voorzien van dubbele beglazing en van zonnepanelen. Verwarming geschiedt door middel van centrale verwarming, aangevuld met sfeervolle haardpartijen.

Met uitzondering van de entree, de garderobe en de toiletruimte is de gehele begane grond voorzien van een erg mooie leistenen vloer.

De enorme, romantische en landelijke tuin rondom de woning is beschut, biedt veel privacy en is sfeervol en praktisch ingedeeld met een oprit en een langgerekt gazon aan de voorzijde, terrassen om het hoofdgebouw, een groot plein voor het garagegebouw en enkele weilandjes. Her en der op het terrein en tussen de weilandjes staan fraaie oude bomen. Het gehele terrein is omheind met een hekwerk in combinatie met oude hagen en boomwallen. Op diverse punten treffen we fraaie en idyllische doorkijkjes die zicht bieden op de eeuwenoude natuurlijke omgeving met coulissen landschappen aan de voor- en oostzijde en bossen aan de zuid- en westzijde.

De inrichting van het terrein biedt optimaal gelegenheid voor het houden van paarden. Bovendien zijn de uitrij mogelijkheden fenomenaal. 

Wij nodigen u graag uit voor een bezichtiging zodat u eens kunt proeven van het voorrecht om ?op stand? te wonen en te werken in een klein paradijs. Laat u verassen door de combinatie van mogelijkheden, comfort, ruimte en natuurschoon die dit landhuis u biedt.

Tags (trefwoorden)
Landhuis | kantoor | paardenstallen | te koop | VeluweNotice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29