laatst bijgewerkt op: 25-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


760 M? BEDRIJFSRUIMTE MET LEUKE WOONBOERDERIJ

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
52673 18-09-2011 Bedrijfsruimten Bedrijfsgebouw
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Friesland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) 500 - 1.000
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
N.v.t. N.v.t. € 400.000 - € 500.000 N.v.t.

omschrijving

Wij bieden u 760 m? bedrijfsruimte aan met een ruime en karakteristieke woonboerderij. Het losstaand bedrijfsgebouw bestaat uit een showroom/zaal, diverse verblijfsruimten, een drietal loodsen en 2 weilanden, totaal op 12.643 m? grond, in een klein Fries dorp nabij de snelweg A7 en de Groningse grens.

Vraagprijs ? 479.000,00 vrij op naam! Dus geen kosten koper...

Het vrijstaande bedrijfsgebouw kent op een uniek ruime bestemming die veel mogelijkheden biedt: zowel industrie/ambacht als groothandel en detailhandel en bovendien agrarisch.

Recent is bij de gemeente een procedure opgestart voor een nieuwe bestemming, te weten: bed & Breakfast/pension/groepsfaciliteit/minicamping. De gemeente (Achtkarspelen) wil hier graag aan meewerken op basis van de ingediende plannen en tekeningen.

Het hoofdgebouw uit 1995 kent op de begane grond een tot de nok toe opengewerkte entree met receptieruimte en vide, een grote en lichte zaal (ca. 140 m?) voorzien van automatische zonwering en een viertal verblijfsruimten (1 van ca. 20 m?, 2 van ca. 16 m? en 1 van ca. 12 m?). Ook is er een kantine met keukenblok en zijn er sanitaire voorzieningen. Op de verdieping bevinden zich 4 verblijfsruimten (16 m? tot 22 m?) een ruime vide/overloop en zeer veel opbergruimte. Dit hoofdgebouw is volledig ge?soleerd, centraal verwarmd en deels voorzien van vloerverwarming (o.a. showroom), airconditioning en een centraal stofzuigersysteem.
Vanuit het hoofdgebouw en buitenom zijn de drie geschakelde stallen van ca. 100 m? met ruime mestkelder per stuk bereikbaar. E?n van de drie stallen is toegankelijk via twee automatische schuifdeuren en is ingericht met een kantoor (14 m?), een werkplaats en een tweetal magazijnen. Deze stal is deels voorzien van een verdiepingsvloer. De andere twee stallen zijn toegankelijk via eigen overhead deuren en van binnenuit. De stallen zijn voorzien van een betonvloer en kennen een vrije hoogte van ca. 2,5 tot 3 meter.

Het buitenterrein rondom het bedrijfsgedeelte (totaal ca. 2.700 m?) is bestraat, voorzien van afvoerputten en wordt door middel van een nieuw gegalvaniseerd hek afgesloten. Voor de zaalruimte, aan de straatzijde, zijn 14 parkeerplaatsen gerealiseerd met verlichting.

Aan de achterzijde van de bedrijfsgebouwen ligt een weilandje van ca. 1.500 m?. Het buitenterrein is voor wat betreft het priv? deel en het zakelijke deel afgescheiden door middel van een stevige nieuwe natuurlijke schutting.

Tegenover de woonboerderij ligt 0,7 hectare weiland met eigen ontsluiting aan de wei. Dit land, kadastraal bekend gemeente Surhuizum, sectie B, nummer 5206, kent een agrarische bestemming en is al jaren in gebruik als grasland.

De woonboerderij kent twee verdiepingen, een geschakelde aanbouw met een ruim appartement en een inpandige dubbele garage met elektrische deuropeners. Op de begane grond treffen we een sfeervolle L-vormige woonkamer (ca. 40m?) met een terrasdeur aan en een ruime woonkeuken (ca. 28 m?) met eveneens een terrasdeur en met een provisiekelder. Aan de voorzijde van de woning bevindt zich tevens een klein kantoor. Verder treffen we op de begane grond een tweetal ruime slaapkamers (18 m? en 24 m?) en de moderne badkamer met whirlpool en luxe stoomdouche. Vanuit de keuken kan de grote bijkeuken (ca. 30 m?) worden betreden met alle aansluitingen, toegang tot de hal met toiletruimte aan de achterzijde van de woning en een deur naar de inpandige dubbele garage.

Op de eerste verdieping zijn vier slaapkamers gerealiseerd waarbij moet worden opgemerkt dat drie van de slaapkamers in elkaars verlengde liggen. De twee kleinste slaapkamers meten ongeveer 12 m?, de twee grootste ongeveer 16 m?.

De woonboerderij heeft aan de achterzijde een aanbouw die ruimte biedt aan een separaat appartement met een grote woon-/slaapruimte (ca. 50 m?) met een open keuken en een hal met een toiletruimte en een separate badkamer met douchegelegenheid en aansluitingen voor wasmachine en droger.

De woning is centraal verwarmd (HR). Om de woonboerderij ligt een fraai aangelegde beschutte tuin met vijver. Het terrein om de woonboerderij is afgescheiden van het bedrijfsgedeelte met een nieuwe stevige schutting en meet ca. 1.500 m?.

Wij nodigen u hierbij uit voor een uitgebreide vrijblijvende bezichtiging. U zult versteld staan van de mogelijkheden!

Vanzelfsprekend sturen wij u indien gewenst graag een uitgebreide verkoopbrochure.

Tags (trefwoorden)
bedrijfsruimte | woonboerderij | weiland | te koop | overnameNotice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29