laatst bijgewerkt op: 26-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


VERKOOP EN MANAGEMENTTRAINING

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
52670 18-09-2011 Dienstverlening Franchise
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
€ 100.000 - € 200.000 Vertrouwelijk Vertrouwelijk N.v.t.

omschrijving

Onze opdrachtgever is een succesvol trainingsconcept dat wereldwijd bekend en succesvol opereert. Met 220 trainingscentra wereldwijd en nu 8 franchisenemers in de Benelux is er sprake van ervaring en ambitie. Met als uitgangspunt verkoop-, management- en leiderschapstraining onderscheidt zij zich van anderen doordat zij blijvende gedrags- en prestatieverbeteringen te weet te bewerkstelligen. Verkopers worden getraind snel het vertrouwen te winnen van prospects en dus effici?nter ?cht tot zaken te kunnen komen.
De franchisegever hecht sterk aan de persoonlijkheid van haar franchisenemers en de vaardigheden die zijn meenemen. Uitgangspunt van de formule is dan ook de ontwikkeling van haar business partners. Er bestaat een directe relatie tussen het succes van de ondernemers en de coaching en training die zij ontvangen. De franchisegever zorgt ervoor dat de collectieve kennis ter beschikking staat van de individuele ondernemer. Franchisegever ondersteunt, d.m.v. een 24/7 personal coach terwijl er optimaal ruimte is om te ondernemen.
De kosten en investeringen zijn laag, maar de opbrengsten hoog. Het concept bewijst zich commercieel en financieel. Zij trainen en coachen bedrijven, (semi)overheid en individuen
Wij zoeken mensen die op managementniveau ervaring hebben opgedaan, goed kunnen luisteren, coaching- en trainingsvaardigheden hebben en die vooral commercieel, klantgericht en gedreven zijn. Natuurlijk heeft de juiste kandidaat financi?le middelen om de aanloop van zijn/haar bedrijf te kunnen financieren. U bent een ondernemer die er naar streeft de beste te zijn in zijn of haar domein. Als u er naar uit ziet eigen baas te zijn, en dus je eigen inkomensniveau wilt kunnen bepalen dan is dit een aanleiding en mogelijkheid.
Als U de mogelijkheid wilt onderzoeken om als licentienemer bij deze organisatie aan de slag te gaan en u bent bereid te investeren in een eigen bedrijf bij een innovatieve franchisegever die zelfstandigheid hoog in het vaandel heeft staan dan willen we graag met u in contact komen.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29