laatst bijgewerkt op: 26-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


FULL SERVICE ICT LEVERANCIER

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
52668 23-09-2011 Dienstverlening Franchise
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig 10 - 50 Minder dan 50
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk Vertrouwelijk N.v.t.

omschrijving

Veranderingen in organisaties leiden vaak tot een aanvullende behoefte op ICT-gebied. Juist als de economie in een onrustig vaarwater zit, wordt er d.m.v. ICT detachering de nodige tijdelijke ICT personeel ingehuurd. Onze opdrachtgever helpt klanten met deze vorm van flexibele ondersteuning. Het betekent voor de klant geen extra kosten voor vast personeel en geen investering in cursus- en studiekosten. Groot voordeel is de grotere flexibiliteit. Tel daarbij op de mogelijkheid om door de aanwezigheid van nieuwe mensen weer nieuwe idee?n en meer kennis in huis te halen en de redenen waarom de franchisegever succesvol is, is duidelijk. Zij zijn een full service ICT leverancier voor klanten die tijdelijke kennis en specialismen in willen huren.
Het succes wordt verklaard door de franchisenemers in de regio. Zij zitten dicht ?op de klant?. De franchisenemers en hun team zijn ervaren specialisten in softwareontwikkeling, implementaties en systeembeheer. Zij begeleidt en ontwikkelt haar eigen talenten naar het hoogste niveau. Wat deze franchisegever speciaal maakt is de flexibiliteit in de ondersteuning. Op basis van de behoefte van de ondernemer, wordt gezocht naar de meest passende oplossingen. Zo kent het bedrijf onder meer een unieke regeling waarin zij de opstartfinanciering voor personeel voor haar rekening kan nemen. Dit in combinatie met beperkt startkapitaal maakt de instap voor u als franchisenemer laagdrempelig. Actieve ondersteuning bij verkoop, leads en werving van hooggekwalificeerd personeel zijn andere voorbeelden van de ondersteuning.
De branche word kenmerkt zich door voortdurende innovatie. Het is dus ook ??n van de kerncompetenties. Zo is recent de product portfolio uitgebreid en wordt Cloudcomputing ondersteund. Franchisenemers met ervaring en de ambitie hebben om klanten hierbij te ondersteunen zijn dus welkom.
Als u een geschikte kandidaat bent, hebt u ervaring in de ICT of aanpalende branche. U bent bijvoorbeeld accountmanager geweest bij een ICT onderneming en/of een detacheringsbedrijf. Idealiter hebt u in omgevingen gewerkt met een combinatie van mensen en techniek. U ziet uzelf als een verbinder en krijgt van mensen en projecten met elkaar in contact te brengen de nodige energie. U denkt in termen van kansen en mogelijkheden. Een franchisenemer kan anderen, klanten en zijn team meenemen in zijn of haar enthousiasme.

Als je de mogelijkheid wilt onderzoeken om als licentienemer bij deze organisatie aan de slag te gaan en u hebt de bereidheid te investeren in uw eigen bedrijf bij een innovatieve franchisegever die zelfstandigheid hoog in het vaandel heeft staan dan willen we graag met u in contact komen.

Tags (trefwoorden)
Franchise | ICT | dienstverlening | support | accountmanager

Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29