laatst bijgewerkt op: 26-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


ZAKELIJK REISADVISEUR

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
52665 23-09-2011 Dienstverlening Franchise
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig 5 - 10 Minder dan 50
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk Vertrouwelijk N.v.t.

omschrijving

Onze opdrachtgever heeft een fantastisch jaar. Zij is dit jaar de snelstgroeiende organisatie in de zakelijke reisbranche. De organisatie groei zowel in omzet als in aantal franchisenemers. Al deze ondernemers zijn succesvol met de ondersteuning van ondernemingen in het MKB op het gebied van (internationaal) reizen. Het product dat zij aanbieden is advies op het gebied van zakelijk reizen. Zij verdienen hun geld door de fee die zij ontvangen voor het advies. Daarvoor brengen zij de reiskosten voor haar opdrachtgevers omlaag en maken tegelijkertijd alle kosten voor travel voorspelbaar, beheersbaar en transparant. Wereldwijd zijn er ruim 750 vestingen. Door deze internationale ervaring en schaalgrootte zijn kwaliteit en continu?teit hoog.
Alle franchisenemers zijn gedreven salesmensen. Op een enkeling na komen zij niet uit de reisbranche. Voor de nieuwe franchisenemers geldt dat zijn in staat zijn moeten zijn om actief sales te bedrijven. Binnen een jaar is er sprake van een klein team en u moet dus, naast sales- ook vooral over leidinggevende kwaliteiten beschikken. Zaken als zelfstandigheid en het kunnen functioneren in een netwerk zijn andere eigenschappen die onmisbaar zijn. Hoewel ervaring in de reisbranche niet nodig is is affiniteit met (zakelijk) reizen dat wel.
De potenti?le rendementen zijn prima. Desondanks dient u over voldoende financi?le middelen te kunnen beschikken om de aanloopkosten van uw onderneming te kunnen financieren. Het is de ideale omgeving voor een ondernemer (ZZP?er) die op zoek is naar een mogelijkheid om een ?cht bedrijf op te starten met minder afhankelijkheid van de eigen beschikbare uren.
Als je de mogelijkheid wilt onderzoeken om als licentienemer bij deze organisatie aan de slag te gaan en u hebt de bereidheid te investeren in uw eigen bedrijf bij een innovatieve franchisegever die zelfstandigheid hoog in het vaandel heeft staan dan willen we graag met u in contact komen.

Tags (trefwoorden)
Reizen | zakelijke reizen | reisadviseur | franchise

Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29