laatst bijgewerkt op: 23-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


ADVISEUR VOOR LETSELSCHADESLACHTOFFERS EN VERZEKERING

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
52664 21-09-2011 Dienstverlening Franchise
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
N.v.t. Vertrouwelijk Vertrouwelijk N.v.t.

omschrijving

Onze opdrachtgever is een onderneming die zich vanuit een maatschappelijke betrokkenheid op terreinen van wonen, zorg welzijn en arbeid multidisciplinaire oplossingen biedt. Die oplossingen zijn niet alleen gedegen maar ook onafhankelijk. Centrale rol is daarbij weggelegd voor AWBZ en WMO.
Zij voert een aantal franchise formules. Een ervan helpt mensen met een beperking (letselschade) bij het bereiken van de maximale kwaliteit van leven op het gebied van wonen, zorg, welzijn en arbeid. Zij heeft als uitgangspunt het zijn van een brug tussen verzekeraars, belanghebbenden en letstelschadeslachtoffers. Het lukt de franchisenemers om voor zowel voor letselschadeslachtoffers en de andere partijen bevredigende lange termijn oplossingen te adviseren. Opdrachtgevers zijn veelal de verzekeraars die sterk hechten aan kwalitatief hoogwaardige en objectieve inventarisaties en advies. Integraal onderdeel van de aanpak is de nazorg. De franchisenemer bewaakt dat, de afspraken wordt uitgevoerd zoals afgesproken en binnen de budgetten.
De ondernemer die wij zoeken is gedreven op het gebied van dienstverlening en management in de zorg. Omdat de kwaliteit van leven voor letselschade slachtoffers uitgangspunt is, is de ideale achtergrond die van ergo- of fysiotherapeut maar ook mensen met andere ervaring zijn zeker niet uitgesloten. Idealiter bent u relatiebouwer die goed kan luisteren, klantgericht is en graag in een netwerk werkt. Naast een bewezen concept, opleiding en begeleiding is er sprake van lage opstartkosten doordat u vanuit huis uw onderneming start. Het potentieel is groot, het risico beperkt en de zorg markt is nauwelijks conjunctuurgevoelig.
Er zijn vanzelfsprekend wel financi?le middelen nodig om de aanloopkosten van uw onderneming te kunnen financieren. Hoewel het concept al acht jaar succesvol is, is het een jonge franchise. Als franchisenemer krijgt u groot gebied tot uw beschikking. U moet dus de ambitie hebben om te groeien.
Als U de mogelijkheid wilt onderzoeken om als licentienemer bij deze organisatie aan de slag te gaan en u bent bereid te investeren in een eigen bedrijf bij een innovatieve franchisegever die zelfstandigheid hoog in het vaandel heeft staan dan willen we graag met u in contact komen.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29