laatst bijgewerkt op: 23-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


HOOGWAARDIG ITALIAANS ASSORTIMENT EN SERVICE

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
52663 18-09-2011 Detailhandel Food Franchise
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) 50 - 100
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
€ 200.000 - € 300.000 Vertrouwelijk Vertrouwelijk N.v.t.

omschrijving

Onze opdrachtgever is een franchiseformule in de detailhandel. Het concept draait om alles dat te maken heeft met Itali? en heeft als uitgangspunt kwaliteit genieten en gezond. Nadruk ligt, zoals het een Italiaans concept betaamt op met dagverse producten waarvan de verse pasta?s, sauzen, gemarineerde olijven, tapenades en pesto?s het hart vormen. Deels wordt dat lokaal zelf geproduceerd uit kwaliteitsgrondstoffen die centraal worden aangeleverd. Alle (deel) ingredi?nten voor een hoogwaardige pastamaaltijd zijn aanwezig. De klant kan kiezen uit producten voor directe consumptie, voor producten die enige bewerking (verwarmen) behoeven dan wel componenten waar de hobby kok mee uit de voeten kan.
De Italiaanse beleving komt primair door het assortiment en de uitstraling. Tegelijkertijd wordt de sfeer versterkt door het aanbieden van kook clinics, wijncursussen, catering, en activiteiten die sfeer en beleving positief be?nvloeden. Door de modulaire opzet is het mogelijk om in te spelen op jouw ambities en mogelijkheden. De winkel is het hart van de formule. Een broodjescounter, tafels en stoelen, kookstudio en uitstalling voor de winkel zijn slechts enkele van de elementen die de winkel kunnen laten passen bij jou en jouw ambitie.
Assortiment, promotie, automatisering en vanzelfsprekend de aansturing van de organisatie gebeuren centraal. Als franchisenemer kun jij je volledig richten zich op de eigen winkel en klanten. Als jij bij ons past dan heb je een passie voor (eerlijk) voedsel en past het gedachtegoed van onze opdrachtgever bij je, Je bezit een ondernemersmentaliteit en bent ambitieus. Je bent je zelf verantwoordelijk voor de resultaten van je vestiging. Zaken als productkwaliteit, service, administratie, personeelskosten e.d., zijn dagelijks werk.
Als jij de mogelijkheid wilt onderzoeken om als franchisenemer bij deze organisatie aan de slag te gaan en u bent bereid te investeren in een eigen bedrijf bij een innovatieve franchisegever die zelfstandigheid hoog in het vaandel heeft staan dan willen we graag met je in contact komen.


Tags (trefwoorden)
Italiaans | dagvers | franchise | detailhandel | zaak | starten

Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29