laatst bijgewerkt op: 27-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


LUXE LANDHUIS MET PAARDENHOUDERIJ OP 3 HECTARE.

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
52662 18-09-2011 Bedrijfsruimten Overig
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Friesland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) Meer dan 10.000
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
N.v.t. N.v.t. € 500.000 - € 1.000.000 N.v.t.

omschrijving

Landelijk en sfeervol werken en wonen in een fraai en perfect onderhouden rietgedekt landhuis met 7 kamers en 2 badkamers met paardenstallen en gedraineerde weilanden, op in totaal 3 hectare eigen grond, omzoomd door brede boswallen en een bosperceel.

Nabij het Drents Friese Woud.

Vraagprijs ? 699.000,00 kosten koper.

Het in 1996 onder architectuur gebouwde en mooi afgewerkte landhuis is gelegen bij de grens van Drenthe en Friesland, aan de rand van een klein dorp en biedt een optimale combinatie van wooncomfort en leven met en in de natuur. Het geheel is goed ge?ntegreerd in het omliggende coulissen landschap. Op het terrein staat verder een stal uit 1996 met 12 paardenboxen en er is de beschikking over een rijbak van 20 bij 40 meter.

De woning wordt bereikt over een oprit van ca. 50 meter met aan weerzijden een met zorg aangelegde tuin en eindigend in een lus voor de woning. Aan de achterzijde ligt een grote, ruim aangelegde en van sierbestrating voorziene tuin op het zuiden met uitzicht over de eigen weilanden en de boswallen daarachter. Het huis is volledig ge?soleerd. Onder het rietendak liggen dakisolatieplaten en rondom is de woning voorzien van dubbele beglazing (HR). De begane grond kent verwarmde marmeren vloeren in alle vertrekken (Laperto). In totaal zijn 7 kamers en 2 badkamers gerealiseerd en de woning heeft bovendien een inpandige garage die via een bijkeuken wordt bereikt. Alle deuropeningen zijn extra breed en de woning heeft geen drempels. Er is voorzien in een centraal stofzuigsysteem.
 
Schuin achter het landhuis staat een stalgebouw van 350m? waarin 12 paardenboxen zijn gerealiseerd en die bovendien ruimte biedt aan stro- en ruwvoeropslag en een ge?soleerde en verwarmde zadelkamer (met keukenblok). De paardenboxen (gegalvaniseerd hekwerk in combinatie met hardhout) kennen per stuk een drinkwatervoorziening met ?rondpompsysteem? (tegen bevriezing). Het stalgebouw is opgedeeld in twee delen van respectievelijk 150 m? en 200 m?. Het voorste deel met twee paardenboxen, werkplaatsruimte, zadelkamer en opslagcapaciteit wordt bereikt via een hoge segment-rol-deur. Het achterste deel met 10 paardenboxen en een spoelplaats kan worden bereikt via een loopdeur aan de zijkant en via twee hoge hard-houten schuifdeuren aan de achterzijde.

Achter het stalgebouw ligt betonverharding (ca. 150 m?) met een afgescheiden mestopslagplaats van ca. 45 m?. De erfverharding van betonklinkers loopt langs het stalgebouw naar achteren en komt uit op de betonverharding.

Op ca. 10 meter afstand achter het stalgebouw bevindt zich een rijbak van 20 bij 40 meter.

De ca. 2,5 hectare weiland is in twee percelen verkaveld en ligt aan ??n blok achter het landhuis met stalgebouw en is, zoals eerder aangegeven, omzoomd door boomwallen met aan ??n zijde (west) een klein wandelbos. De weilanden zijn gedraineerd.

De opstallen in combinatie met de inrichting van het terrein en de omgeving bieden optimaal gelegenheid voor het houden van en erken met paarden. De faciliteiten zijn compleet en passen binnen het geldende bestemmingsplan.

Wij nodigen u graag uit voor een vrijblijvende uitgebreide bezichtiging. U zult versteld staan van de mogelijkheden en van de rust en de ruimte.

Op verzoek kunnen wij u natuurlijk een uitgebreide informatiebrochure mailen.
Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29