laatst bijgewerkt op: 26-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


ONDERNEMER MET PASSIE VOOR BLOEMEN EN KLANTEN

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
52661 18-09-2011 Detailhandel Non-Food Franchise
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) 50 - 100
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk N.v.t. N.v.t.

omschrijving

Onze opdrachtgever is een winkelketen. Het is een bloemenwinkel anno 2011. Naast authenticiteit, moderne vormgeving en eigentijdsheid zal het succes vooral voortkomen uit actieve franchisenemers. Actief, in de zin dat zij de nadruk leggen op verkoop en het actief en zichtbaar zijn in de gemeenschap waar zijn een deel van uit maken. Veel kwalitatieve aspecten zijn door de franchisegever zodanig georganiseerd dat de focus ligt bij de klant. Je hoeft geen bloemist te zijn maar hebt natuurlijk wel gevoel voor sfeer en beleving rond bloemen. Jouw energie richt zich echter meer op de mensen, klanten en jouw team.
De franchisegever biedt een uitgekiend concept waarbij zaken als presentatie, training, procedures en innovatie zodanig goed geregeld zijn dat de ondernemer zich primair kan richten op de ontwikkeling van zijn omzet. Het concept is in nauwe samenwerking met veiling en groothandel ontwikkeld.
De belangrijkste randvoorwaarden zijn goede locaties en uitstekende ondernemers. De mensen die wij zoeken zijn lokaal bekend, gedreven, pragmatisch en communicatief sterk. Je bent een ondernemer of wilt dat worden met een passie voor dienstverlening. Je hebt stijl, commercieel gevoel en bent goed met klanten. Omdat een versproduct is ben je zeer kwaliteitsbewust en als ondernemers realiseer je je dat je moet beschikken over financi?le middelen om de opstart van je bedrijf te financieren.
Als jij de mogelijkheid wilt onderzoeken om als franchisenemer bij deze organisatie aan de slag te gaan en u bent bereid te investeren in een eigen bedrijf bij een innovatieve franchisegever die zelfstandigheid hoog in het vaandel heeft staan dan willen we graag met je in contact komen.

Tags (trefwoorden)
Franchise | bloemen | planten | overname | ondernemer

Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29