laatst bijgewerkt op: 26-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


BOUWKUNDIG ADVISEUR IN DE ZORG

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
52658 18-09-2011 Bouw Franchise
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk N.v.t. N.v.t.

omschrijving

Onze opdrachtgever is een onderneming die zich vanuit een maatschappelijke betrokkenheid op terreinen van wonen, zorg welzijn en arbeid multidisciplinaire oplossingen biedt. Die oplossingen zijn niet alleen gedegen maar ook onafhankelijk. Centrale rol is daarbij weggelegd voor AWBZ en WMO.
Zij voert een aantal franchise formules waarvan deze zich bezig houdt met bouwtechnische aangelegenheden en relevant wettelijke en juridische aspecten daarvan. De franchisenemers adviseren gericht op alle denkbare soorten risico-inspecties, schades-expertises, problemen en geschillen die voort kunnen komen uit brandverzekeringen bouw, techniek of vastgoed (incl. ruimtelijke omgeving). De manier van werken, het netwerk en de branches verklaren deels het succes. Andere bepalende factor is de kwaliteit van de mensen. De franchisenemers adviseren op een hoogwaardige, objectieve manier en ontwikkelen oplossingen op maat, terwijl zij daarna, bij de uitvoering, de directie voeren. Opdrachtgevers zijn verzekeringsmaatschappijen, woningbouwcorporaties, intermediair-, aannemers- en installatiebedrijven.
Er is dus veel kennis van de gezondheidszorg waardoor steeds meer overheden zich tot de franchisenemers wenden en deze worden vaker worden ingezet bij het beoordelen en ontwikkelen van maatoplossingen voor letselschadeslachtoffers en ouderen. De franchisegever zelf heeft, naast een grote hoeveelheid vakinhoudelijke, juridische en verzekeringstechnische kennis, vooral veel ingangen bij potenti?le opdrachtgevers. De ondersteuning voor de franchisenemers is op maat en behelst veel training en 1e lijn bedrijfsadvies. Zij kan ook assisteren bij het maken van bedrijfs- en (lokale) marketingplannen.
Aantrekkelijk aspect is dat er het product uniek is en dat je actief bent in een markt die niet of nauwelijks conjunctuur ongevoelig is.
Als je de mogelijkheid wilt onderzoeken om als licentienemer bij deze organisatie aan de slag te gaan en u bent bereid te investeren in een eigen bedrijf bij een innovatieve franchisegever die zelfstandigheid hoog in het vaandel heeft staan dan willen we graag met jou in contact komen.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29