laatst bijgewerkt op: 28-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


BEDRIJVENBOUWER BUSINESS & EXECUTIVE COACHING

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
52646 16-09-2011 Dienstverlening Zakelijke dienstverlening
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig 5 - 10 Minder dan 50
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk Vertrouwelijk B.V.

omschrijving

Bent u een ?bedrijvenbouwer? die het als een uitdaging ziet om een bedrijf met professionals in de zakelijke dienstverlening op te zetten? En wilt u dit doen in een internationaal verband met een uitgewerkt en bewezen concept? In de sterk groeiende markt voor ?business & executive coaching??

De organisatie is in 1993 gestart in Australi?. ze heeft de afgelopen 18 jaar een stormachtige groei doorgemaakt. Met meer dan 1000 vestigingen in 39 landen is het nu een van de grootste ondernemingen in Business & Executive Coaching.

De organisatie biedt ondernemers een coachingconcept met krachtige, doch eenvoudige en relatief goedkope strategie?n op het gebied van sales, marketing, organisatiestructurering en team building met gegarandeerde resultaten in termen van meer omzet en hogere winst.

De visie is ondernemers te leren ( of her-leren) hoe zij een meer winstgevend bedrijf kunnen bouwen, met minder stress hun bedrijf kunnen runnen en hoe ze een geolied team van medewerkers kunnen cre?ren in een positieve, resultaatgerichte bedrijfscultuur.

Vanuit regionale vestigingen - zgn. ?firms? - wordt met een team van coaches de regionale markt van MKB ondernemers bediend met het complete dienstenpakket .

Kern van het dienstenpakket is ??n-op-??n coaching van ondernemers en leidinggevenden in het MKB. Het verdienmodel is transparant; er wordt gewerkt met een maandelijks vast bedrag voor de verschillende coachingmodules. Coachingtrajecten duren gemiddeld een jaar. Daarnaast zijn er de groepscoaching programma?s en verschillende workshops die als open inschrijving of ?in company? kunnen worden aangeboden.

Geboden wordt een solide organisatie die al bijna 20 jaar actief is en veel tijd en energie steekt in ontwikkeling en training van haar franchisenemers. Een wereldwijd team van coaches en ?firm owners? die kennis en ervaring delen via een online netwerk en internationale congressen. Een verdienmodel met hoge uurtarieven en hoge marges. Een compleet coachingsysteem en een uitgewerkte marketing en sales aanpak om klanten te werven en te behouden. De ?firm? kan ongelimiteerd coaches rekruteren in een nader vast te stellen beschermd marketing- en ontwikkelingsgebied.

De gezochte kandidaten zijn ambitieus en hebben de ?drive? om een bedrijf te bouwen. Succesvolle franchisenemers zullen snel een team van coaches en medewerkers om zich heen hebben verzameld. Stevige ervaring in het bedrijfsleven, leiding kunnen geven aan een team en optimaal kunnen functioneren in een netwerk zijn benodigde basisvaardigheden. Commerci?le vaardigheden zijn een ?must?. Belangrijk is dat je open staat voor nieuwe inzichten en de aanpak, visie en cultuur van de organisatie. Wij zoeken partners in geheel Nederland.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29