laatst bijgewerkt op: 27-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


ZELFSTANDIGE PRAKTIJK IN BUSINESS COACHING

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
52645 16-09-2011 Dienstverlening Zakelijke dienstverlening
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) Minder dan 50
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk Vertrouwelijk Eenmanszaak

omschrijving

Wilt u werken met ondernemers aan het verbeteren van hun bedrijfsresultaten? En wilt u dit doen als Business Coach binnen een internationaal verband met een uitgewerkt en bewezen succesvol concept? Met een zeer aantrekkelijk verdienmodel?

Internationale organisatie, in 1993 gestart in Australie, heeft de afgelopen 18 jaar een stormachtige groei doorgemaakt. Met meer dan 1000 vestigingen in 39 landen is het een van de grootste Business & Executive Coaching organisaties van de wereld.

De organisatie biedt ondernemers een coachingconcept met krachtige, doch eenvoudige en relatief goedkope strategieen op het gebied van sales, marketing, organisatiestructurering en teambuilding met gegarandeerde resultaten in termen van meer omzet en hogere winst en minder stress. Ondernemers leren hoe ze hun bedrijf kunnen runnen en hoe ze een geolied team van medewerkers kunnen creeren in een positieve, resultaatgerichte bedrijfscultuur.

Kern van het dienstenpakket is 1-op-1 coaching van ondernemers en leidinggevenden in het MKB. Het verdienmodel is transparant; er wordt gewerkt met een maandelijks vast bedrag voor de verschillende coaching programma?s en coaching trajecten duren gemiddeld een jaar.

Geboden wordt een solide organisatie die al bijna 20 jaar actief is en veel tijd en energie steekt in de ontwikkeling en training van haar franchisenemers. Een wereldwijd team van top-coaches die kennis en ervaring delen via een online netwerk en internationale congressen. Een interessant verdienmodel met hoge uurtarieven en hoge marges. Een compleet coaching systeem en een uitgewerkte marketing en sales aanpak om klanten te werven en te behouden.

De gezochte kandidaten zijn ambitieus en ontlenen hun succes aan de successen die ze behalen met hun klanten. Zij moeten beschikken over ruime generalistische ervaring, commerci?le capaciteiten, ondernemersmentaliteit en goed kunnen luisteren. Een bedrijfskundige achtergrond is een pre, maar belangrijker is dat zij open staan voor nieuwe inzichten en zich kunnen vinden in de visie en cultuur van de organisatie.

Graag komen wij in contact met serieuze kandidaten die zich herkennen in het geschetste profiel en als zelfstandig ondernemer binnen deze bewezen formule aan de slag willen.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29