laatst bijgewerkt op: 27-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


PROFESSIONELE BEDRIJFSCONSULTANT MET AMBITIE

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
52631 15-09-2011 Dienstverlening Zakelijke dienstverlening
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk Vertrouwelijk N.v.t.

omschrijving

Onze opdrachtgever is een jonge dynamische franchiseorganisatie op het gebied van organisatie en adviesvraagstukken. Hiervoor heeft zij een unieke werkmethodiek ontwikkeld gericht op het slaan van een brug tussen beleid en uitvoering en ziet zij zichzelf als ondernemers voor ondernemers die allemaal dezelfde missie nastreven "Wij geloven dat door het beste uit mensen te halen uw onderneming bloeit

Door het beschrijven van alle bedrijfsprocessen en de daarbij behorende werkinstructies, ontstaat een professionele interne organisatie waarin medewerkers en management exact weten wat er van elkaar wordt verwacht. Het eindresultaat is een bedrijfshandleiding met daarin tevens vermeld een pakket aan verbetervoorstellen om effici?nter ?n effectiever te kunnen werken. De opdrachtgevers bevinden zich zowel in de profit alswel in de non profit sectoren en zijn zich ervan bewust dat de groei van de onderneming alleen binnen verantwoorde kaders kan plaatsvinden, dat zij de kennis binnen de onderneming willen behouden en de organisatie zich zal moeten focussen op de kernactiviteiten van de onderneming. Het pakket van verbetervoorstellen biedt de consultant uitstekende mogelijkheden om de gesignaleerde vervolgtrajecten dan wel zelf te mogen uitvoeren dan wel deze te mogen begeleiden. Doordat iedere consultant binnen de franchiseorganisatie zijn eigen specialisme heeft en er sprake is van een uitgebreid kenniscentrum, kunnen onze consultants de markt in de volle breedte bedienen. De vervolgtrajecten begeven zich op het gebied van kwaliteitsmanagement, logistieke bedrijfsprocessen, organisatieontwikkeling, HRM, strategie en marketing, financieel management, interim management en nog veel meer.

Wij zoeken ambitieuze franchiseondernemers met een positief ingestelde levenshouding. U functioneert minimaal op HBO + niveau en beschikt u over senioriteit en een ruime ( commerci?le ) ervaring op het gebied van organisatie en adviesvraagstukken. U bent gedreven om uw doelstellingen te realiseren en kunt u zowel geheel zelfstandig als in teamverband werken en levert u graag een proactieve bijdrage aan de verdere professionele ontwikkeling van de organisatie en eerbiedigt u de kernwaarden van de organisatie.

Bent u inmiddels ge?nteresseerd geraakt en wilt u hierover ge?nformeerd worden, neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn te allen tijde gaarne bereid, ook in een persoonlijk gesprek, u uitgebreid te informeren.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29