laatst bijgewerkt op: 23-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


REGIONALE UITZENDORGANISATIE MET GROEIPOTENTIEEL

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
52619 14-09-2011 Dienstverlening Uitzendbureaus, detachering
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Noord-Brabant Activa / passiva transactie minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk Vertrouwelijk B.V.

omschrijving

Betreft de overname van een regionaal uitzendbureau. De onderneming wordt gedreven in de vorm van een besloten vennootschap, er wordt evenwel uitgegaan van een verkoop van de activa en activiteiten middels een activa/passiva transactie.

Het uitzendbureau is in 2010 opgericht en ontstaan uit een additionele dienstverlening van zijn voormalige onderneming. Het bedrijf levert met name ondersteunde functies zoals productie- en magazijnmedewerkers alsmede verzorgend en verplegend personeel voor instellingen en ziekenhuizen. De klantengroep neemt gestaag toe, momenteel lopen er diverse (grote) acquisitietrajecten. De reden van verkoop is de snelle groei hetgeen de huidige eigenaar niet zelfstandig kan en wil financieren maar juist wil onderbrengen bij een grotere partij.

Naast de eigenaar beschikt de onderneming over 2 kantoormedewerkers (0,5 FTE en 0,3 FTE) voor de intakes, beheer database en administratie. Op dit moment zijn er ongeveer 40 uitzendkrachten actief (ongeveer 600 uur per week). Voor de lopende acquisitietrajecten kan de onderneming beschikken over een actuele database met 300 kandidaat-uitzendkrachten.

Het uitzendbureau is gevestigd in een representatief huurpand (A-locatie) in Oost-Brabant. De vestigingsplaats sluit aan met het werkgebied en de herkomst van de uitzendkrachten.

Het bedrijf is zowel interessant voor bestaande uitzendbureaus (synergetische en strategische voordelen) als voor MBI-kandidaten met voldoende affiniteit en capaciteit om het bedrijf succesvol voort te zetten.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29