laatst bijgewerkt op: 23-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


UITSTEKENDE KRAAMZORGORGANISATIE

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
52604 12-12-2012 Dienstverlening Gezondheidszorg
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Activa / passiva transactie minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
€ 200.000 - € 300.000 € 100.000 - € 200.000 Vertrouwelijk Eenmanszaak

omschrijving

Ter overname wordt aangeboden de activiteiten van een kraamzorgbureau. De reden voor deze verkoop is dat eigenaar een andere activiteit verder wil gaan uitbouwen.
Het werkgebied van het bureau is de regio Â’t Gooi, Amersfoort, Ermelo, Zeewolde en Almere.

Het bureau is ca 5 jaar actief met het leveren van kraamzorg en partusassistentie in de thuissituatie. Daarnaast verzorgt het bureau cursussen babymassage.

Het bureau heeft een solide positie in de markt verworven met een uitstekende reputatie. Zij staat garant voor het leveren van uitstekende service, optimale vakkennis en een hoog kwaliteitsniveau. Dit is mede te danken aan de persoonlijke betrokkenheid van de medewerkers.

Het streven van het bureau is om een kleine kraamzorgorganisatie te blijven, met als doel een relatief beperkt aantal gezinnen (ca. 10 a 15) per maand kraamzorg te verlenen. Hiermee wil zij bewerkstelligen dat de kwaliteit en persoonlijke aard van de dienstverlening gewaarborgd blijft.

Het bieden van kwaliteit staat hoog in het vaandel bij de organisatie, zij streeft naar tevreden klanten. Tevreden klanten komen weer terug voor kraamzorg. Onder tevreden klanten verstaat de organisatie ook de zorgverzekeraars die de afspraken voor verzekeraars maken over de hoeveelheid kraamzorg en de eisen aan de organisatie.

Middels haar kwaliteitszorgsysteem waarborgt zij de continue verbetering van de kwaliteit van de zorgverlening en het management van de organisatie. Middels de indicatoren van Zichtbare Zorg, de CQ meetindicatie en de verschillende enquêtes wordt de kwaliteit en klanttevredenheid continue adequaat gemeten.

Het bureau is continue bezig met het verder uitwerken van haar kwaliteitsmanagement systeem waarin alle bedrijfsprocessen en het controleproces zijn beschreven. De organisatie beschikt over actuele werkinstructies en protocollen. Het bureau is een Calibris erkend leerbedrijf. De organisatie onderschrijft de normen uit de Zorgbrede Governance Code 2010 en zal steeds in de geest van deze code handelen.

Het bureau heeft zich anno 2011 ontwikkeld tot een moderne up-to-date organisatie met geweldig veel potentie.

De voordelen voor de koper:
• gevestigde naam met uitstekende reputatie
• flexibel en gemotiveerde medewerkers
• alle benodigde certificaten zijn voorhanden
• directe omzetgroei door acquisitie
• verkoper is bereid om de overname soepel en efficiënt begeleiden

Het profiel van overname kandidaat:
Voor een serieuze gegadigde, bij voorkeur met kennis van de branche, is het kopen van de activiteiten een uitgelezen kans om een vliegende start met een eigen bureau te maken. Voor gegadigden die al zijn gevestigd in deze branche is het bureau een uiterst waardevolle uitbreiding van zijn verzorgingsgebied.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29