laatst bijgewerkt op: 26-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


KWEEKSYSTEEM POTPLANTEN

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
52598 09-09-2011 Agri-Food Overig
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Europa Aandelentransactie minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
€ 100.000 - € 200.000 € 25.000 - € 50.000 € 100.000 - € 150.000 B.V.

omschrijving

Koper/investeerder/participant gezocht ten behoeve van:

Kweeksysteem potplanten

Beknopte info
Het betreft een uniek kweeksysteem voor potplanten, bloemen, groenten en vruchtgroenten dat zowel in ? als outdoor toegepast kan worden door particulieren en professionals.

De potten staan in speciaal ontwikkelde rekken die een optimale ruimte benutting opleveren. De planten worden belicht en bewaterd via een ge?ntegreerd watergift systeem.

De verkoopprocedure via internet is klantvriendelijk en effici?nt. Bestellingen worden uitgeleverd door bestaande logistieke dienstverleners.

Locatie
De handelsonderneming kan overal gevestigd worden. Nodig is een opslag van minimaal 120 m2 en een werkplaats om eenvoudige bewerkingen uit te voeren.

Status en visie
Proof of concept overtuigend geleverd over de laatste 5 jaar. Opdrachten via internet lopen. Verwacht wordt dat verkoop snel kan groeien indien de nieuwe ondernemer zijn schouders er onder zet.

Afzet
Kwekers, particulieren, eigenaren van kantoor- of bedrijfspanden.

Omzet en resultaat
De huidige eigenaar pleegt nauwelijks acquisitie. Dit is de reden dat de omzet beperkt is tot ca ? 120.000 per jaar. De bruto marge bedraagt ca 40%. Zowel omzet als bruto marge zijn voor verbetering vatbaar.

Aandelentransactie
Namens onze opdrachtgever bieden wij deze handelsonderneming aan voor een vraagprijs van ? 150.000 inclusief de voorraad, machines en de website.

Reageerders zal een geheimhoudings en non copy verklaring worden gevraagd.

Deze onderneming is bijzonder interessant voor een investeerder, participant, ondernemer of onderneming die oog heeft voor deze gelegenheid, en/of strategisch voordeel heeft van koppeling van activiteiten en additioneel kapitaal en productie volume kan inbrengen.

Ref: 932bp

Tags (trefwoorden)
Participatie | overname | kweeksysteem | potplanten | te koop

Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29