laatst bijgewerkt op: 22-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


NIEUW RESTAURANT OP SINT MAARTEN ZEER VOORDELIG OVER TE NEMEN!

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
52564 05-09-2011 Horeca en Recreatie Restaurants
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Buiten Europa Activa / passiva transactie minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk € 150.000 - € 200.000 N.v.t.

omschrijving

Het betreft hier een schitterend restaurant op een zeer gunstige plek op het mooie eiland Sint Maarten.
Het restaurant is nog geen jaar geopend en door de huidige eigenaren schitterend ingericht. Zo zijn er onder meer een restaurant met plaats voor 50 gasten, diverse( lounge) terrassen, welke allen schitterend zijn aangelegd, een nieuwe keuken voorzien van diverse hoogwaardige inbouw apparatuur, jeu de boules banen en verscheidene priv? zitjes. Tevens is er zowel bij het restaurant, als in de tuin, een volledig uitgeruste bar gesitueerd.
Naast het restaurant, zijn er diverse plekken op het terrein waar bijeenkomsten, trouwerijen en diners verzorgd kunnen worden. Het terrein is verder aangekleed met Italiaanse beelden en een mooie fontein.
Alles is uitgevoerd in zeer hoogwaardige en kwalitatief goede materialen.
De huidige ondernemers komen zelf niet uit de horeca en hebben het runnen van een restaurant onderschat. Dat is de reden dat dit schitterende, turn-key bedrijf met potentie, zeer voordelig wordt aangeboden. De huurprijs bedraagt $3.500,= per maand.

Vraagprijs: ? 175.000,=
Bedrijfsinrichting, inventaris, handelsnaam, goodwill

Tags (trefwoorden)
Restaurant | terras | overname | Sint-Maarten | te koopNotice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29