laatst bijgewerkt op: 30-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


IJSSALON IN FRANCHISECONCEPT

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
52547 22-10-2011 Detailhandel Food Franchise
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Utrecht Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) 50 - 100
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk Vertrouwelijk N.v.t.

omschrijving

In de regio Utrecht zijn wij op zoek naar een enthousiaste en gedreven franchiseondernemer welke de uitdaging van het exploiteren van een ijssalon in een onlangs geheel nieuw geopend winkelcentrum niet uit de weg gaat. Het assortiment bestaande uit ijs, bonbons en vlaaien is van een hoge kwaliteit en wordt verkocht aan een breed publiek. De inrichting van de winkel is sfeervol en is gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen. Dit geldt tevens voor de apparatuur. De winkel is gelegen in een nieuw winkelcentrum in de nabijheid van een supermarkt en overige landelijk bekend staande franchiseformules in de retail welke goed bereikbaar is en er is sprake van voldoende parkeergelegenheid. In de directe nabijheid zijn een tweetal scholen gevestigd.

Wij zijn dus op zoek naar een enthousiaste, gedreven franchiseondernemer met commerci?le, klant- en service gerichte en goede communicatieve vaardigheden die toe is aan een nieuwe stap in zijn of haar loopbaan. Het is van belang dat de juiste kandidaat over voldoende financi?le middelen beschikt om ( een deel van ) de investering van zijn of haar bedrijf te kunnen financieren.

Bent u aan de hand van deze informatie ge?nteresseerd, neem dan contact met ons op. Wij zijn gaarne bereid u uitvoerig te informeren

Tags (trefwoorden)
Franchise | ijssalon | bonbons | Utrecht

Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29