laatst bijgewerkt op: 26-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


START UW EIGEN IJSSALON (FRANCHISE)

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
52546 02-09-2011 Detailhandel Food Franchise
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Zuid-Holland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) Minder dan 50
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk Vertrouwelijk N.v.t.

omschrijving

Onze opdrachtgever, franchisegever in ijs & bonbons, is voor haar reeds geopende vestiging in de regio Zuid-Holland, op zoek naar een enthousiaste ondernemer die op franchisebasis een eigen vestiging wil exploiteren. In de shops worden exclusieve en kwalitatief hoogstaande producten aan een breed publiek verkocht.

Wij zoeken: een enthousiaste, ondernemende, commerci?le, klant- en kwaliteit gerichte ondernemer met goede communicatieve vaardigheden. Natuurlijk heeft de juiste kandidaat middelen om ( een deel van ) de investering van zijn bedrijf te kunnen financieren.

Wat mag u van de franchisegever verwachten: Een goed en degelijk innovatief franchiseconcept, een degelijke opleiding en permanente begeleiding, prima opstartbegeleiding en nog veel meer.

Bent u degene die past binnen ons profiel en bent u op basis van deze beknopte informatie ge?nteresseerd, neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn te allen tijde gaarne bereid, ook in een persoonlijk gesprek, u uitvoerig te informeren.

Tags (trefwoorden)
Ijssalon | bonbons | franchise | starten | te koop

Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29