laatst bijgewerkt op: 23-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


PRODUCENT VAN HIGH END FASHION TASSEN MET UNIEKE UITSTRALING

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
52537 01-09-2011 Detailhandel Non-Food Dames- en herenmode
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Europa Aandelentransactie 5 - 10 N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk Vertrouwelijk B.V.

omschrijving

Een producent van high end fashion tassen is op zoek naar kapitaal om de liquiditeitspositie te verstevigen. Om te kunnen groeien en grotere collecties te produceren heeft de onderneming behoefte aan geld. Er is op dit moment geen bepaald bedrag dat echt benodigd is, maar voor groei kan gedacht worden aan EUR 200.000,--. Hier kunnen aandelen tegenover staan.

Het bedrijf heeft afzetkanalen over heel de wereld en verkoopt de tassen ook via de eigen webshop. Dat het product een succes is, blijkt ook uit allianties met grote onderneming. Zo heeft het bedrijf aan HP duizenden tassen mogen leveren voor het personeelsbestand en heeft het nu ook een overeenkomst met Swiss Air. Alle business class reizigers ontvangen een klein model bij hun vlucht.

Financieel gezien maakt de onderneming groei door. Sinds 2008, waar het operationeel eigenlijk begon, zijn de omzetten gestegen. De omzetten waren achtereenvolgens EUR 79.000,--; EUR 102.000,-- en EUR 320.000,-- afgelopen jaar. Doordat de onderneming altijd gefinancierd was met alleen eigen middelen, is deze groei ook in de liquiditeit gaan zitten. Hierdoor is de onderneming op dit moment beperkt in het ondernemen en moet het ook sterk de nadruk leggen op financieel management. De onderneming wil echter verder groeien en heeft daarom besloten om naar kapitaal te zoeken.

Tags (trefwoorden)
Kapitaal | tassen | webshop | gevraagd | groei

Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29