laatst bijgewerkt op: 23-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


AUTO RECONDITIONERINGSBEDRIJF OP A-LOCATIE

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
52534 31-08-2011 Dienstverlening Overig
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Noord-Holland Activa / passiva transactie minder dan 5 (of niet van toepassing) 100 - 500
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
€ 100.000 - € 200.000 Vertrouwelijk Vertrouwelijk Eenmanszaak

omschrijving

Ter overname wordt aangeboden een auto-reconditioneringsbedrijf in Noord-Holland. De onderneming is gevestigd op een A-locatie en heeft een oppervlakte van 250 m2. Er is parkeerruimte voor circa 10 auto's.
Bij de onderneming werken 2 fte's.

Het bedrijf is gevestigd in een huurpand met 3 werkplekken, een hefbrug en een wasplaats. Het pand is zichtbaar vanaf de rondweg en heeft een duidelijke uitstraling en aanduiding op het industrieterrein. In het verzamelgebouw zijn verschillende bedrijven gevestigd die service verlenen aan de auto gebruiker, zoals gasinbouw, APK station en schade herstel.

Op dit moment wordt het grootste deel van de omzet gerealiseerd uit vaste zakelijke klanten. Mogelijkheden voor uitbreiding zijn aanwezig. Zo kunnen er caravans en boten worden gepoetst en is de particulier markt te benaderen in de regio Alkmaar / Heerhugowaard. Ook valt er te denken aan "mobiel poetsen" bij bedrijven of particulieren voor de deur.

Overname bestaat uit de inventaris, alle benodigde poetsmiddelen (Cartec), hogedrukreiniger, polijstmachines, klantenbestand, website, naam en logo.

De overnamerichtprijs bedraagt ? 65.000. De huidige eigenaar is bereid om de nieuwe eigenaar indien gewenst in te werken.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29