laatst bijgewerkt op: 26-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


TRENDY KLEDINGZAAK OP A1 LOCATIE, GROTE PLAATS IN FRIESLAND

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
52521 30-08-2011 Detailhandel Non-Food Dames- en herenmode
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Friesland Activa / passiva transactie minder dan 5 (of niet van toepassing) 100 - 500
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
€ 400.000 - € 500.000 € 50.000 - € 100.000 € 150.000 - € 200.000 B.V.

omschrijving

Wij bieden u een trendy kledingzaak aan in een grote plaats in Friesland. Het betreft een goedlopend bedrijf dat zich voornamelijk richt op trendy bovenkleding van de bekende A-merken in het midden- en hoogsegment. Met tientallen topmerken voorziet de winkel in een duidelijke behoefte.

De exploitatie in Drachten is men gestart in 2004 vanuit een overname van de toenmalige Reijkjavik-vestiging en is samen met 2 andere vestigingen ondergebracht in ??n besloten vennootschap.

De exploitatie in Drachten wordt aangeboden in de vorm van een activa transactie. Hierbij worden de winkelinrichting, inventarissen, apparatuur, software, het klantenbestand, de huurovereenkomst en indien mogelijk en/of gewenst het personeel, de naam en de positie bij de inkooporganisatie (met de rechten op verkoop van een groot aantal gerenommeerde merken) aangeboden voor een bedrag ad. ? 195.000,00 exclusief BTW. Daarnaast wordt natuurlijk de lopende voorraad aangeboden. De voorraadpositie vertegenwoordigt op dit moment (18 april 2011) een inkoopwaarde ad. ca. ? 100.000,00 exclusief BTW, maar zal worden geteld op het moment van overname en per alsdan tegen de inkoopwaarde worden afgerekend.

Vanaf het jaar van opening draait deze kledingzaak met constante jaaromzetten en bijbehorende resultaten. Ook de afgelopen ?jaren van crisis? werden met een positief resultaat afgesloten. De minimale jaaromzet bedraagt ca. ? 430.000,00 exclusief BTW met een gemiddelde brutowinstmarge van ca. 35% en een gemiddelde winst voor belastingen, rente en afschrijvingen ad. ? 70.000,00. Voor het huidige jaar 2011 mag zondermeer worden verwacht dat de lijn van de afgelopen jaren zich verbetert.

Het overnamebedrag biedt voldoende gelegenheid om een degelijke bedrijfsvoering op te bouwen waarmee goed geld valt te verdienen.

Voor een ondernemer die zelf in de winkel staat biedt deze overnamepropositie bovendien serieuze kansen op omzet- en winstverhoging. Er kan scherper en directer op de plaatselijke marktomstandigheden worden gereageerd en op personeelslasten kan per direct substantieel worden bespaard.

Wanneer wij uw interesse hebben gewekt dan bieden wij u graag een uitgebreid verkoopmemorandum aan, eventueel aangevuld met onderbouwend cijfermateriaal en overige informatie. Hiertoe vragen wij u om voorafgaand een geheimhoudingsverklaring te ondertekenen.

Mede namens de eigenaren nodigen wij u graag uit voor een uitgebreide kennismaking met bezichtiging.

Tags (trefwoorden)
Trendy | Kledingzaak | A1 | Friesland | OvernameNotice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29