laatst bijgewerkt op: 26-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


BOUWKUNDIG CONSULENT

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
52441 28-08-2011 Dienstverlening Franchise
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig 5 - 10 50 - 100
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk Vertrouwelijk N.v.t.

omschrijving

De bouw en alles wat daar aan gerelateerd is, staat onder druk. Desondanks hebben de franchisenemers van onze opdrachtgever veel werk. De franchise bestaat uit gekwalificeerde schade-experts met kennis van bouwtechnische aangelegenheden en relevant wettelijke en juridische inzicht. Zij adviseren gericht op alle denkbare soorten risico-inspecties, schades-expertises, problemen en geschillen die voort kunnen komen uit brandverzekeringen bouw, techniek of vastgoed (incl. ruimtelijke omgeving). De manier van werken, het netwerk en de branches waarin zij actief zijn verklaren een deel van het succes. Andere bepalende factor is de kwaliteit van de mensen. De franchisenemers adviseren op een hoogwaardige, objectieve manier hun klanten en ontwikkelen oplossingen op maat, terwijl zij daarna, bij de uitvoering, de directie voeren. Opdrachtgevers zijn verzekeringsmaatschappijen, woningbouwcorporaties en Intermediair-, aannemers- en installatiebedrijven.
Onze opdrachtgever maakt deel uit van een organisatie die verschillende zorgformules in haar portfolio heeft. Zij heeft dus veel kennis van de gezondheidszorg waardoor steeds meer overheden zich tot de franchisenemers wenden en deze worden vaker worden ingezet bij het beoordelen en ontwikkelen van maatoplossingen voor letselschadeslachtoffers en ouderen. De franchisegever zelf heeft, naast een grote hoeveelheid vakinhoudelijke, juridische en verzekeringstechnische kennis, vooral veel ingangen bij potenti?le opdrachtgevers. De ondersteuning voor de franchisenemers is op maat en behelst veel training en 1e lijn bedrijfsadvies. Zij kan ook assisteren bij het maken van bedrijfs- en (lokale) marketingplannen.
Alle franchisenemers zijn gedreven salesmensen. Nieuwe franchisenemers zijn dat dus ook en moeten in staat zijn en de ambitie hebben om in hun regio het succes van collega?s te evenaren. De kandidaat die wij zoeken heeft een bouwkundige achtergrond, beschikt over ervaring bijvoorbeeld bij een architectenbureau of als projectleider. Meer dan gemiddeld ben je goed in de omgang met mensen. Je bent commercieel ingesteld en hebt je de ambitie om zelfstandig te ondernemen. Omdat er na een jaar al sprake kan zijn van een klein team is het kunnen leidinggeven dus uiterst relevant. Dat geldt ook voor het kunnen functioneren in een netwerk en zelfstandigheid. Het rendement is prima. Desondanks beschikt de geschikte kandidaat over voldoende financi?le middelen nodig om de aanloopkosten van zijn onderneming te kunnen financieren. Het is de ideale omgeving voor een ondernemer (ZZP?er) die op zoek is naar een mogelijkheid om een bedrijf te beginnen waarin je minder afhankelijk bent van jouw eigen beschikbare uren.
Aantrekkelijke element is dat onze opdrachtgever niet alleen een uniek product aanbiedt waarbij je als ondernemer jouw beroep kunt uitoefenen. Zij doet dit in voor een groeiend aandeel in een markt die conjunctuur ongevoelig is. Mocht je interesse zijn gewekt en het profiel bij je passen dan horen we graag van je.

Tags (trefwoorden)
Bouwkundig | Consulent | Franchise | Schade-experts

Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29