laatst bijgewerkt op: 28-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


ZAKELIJK REIZEN OP MAAT

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
52438 28-08-2011 Dienstverlening Franchise
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig 5 - 10 50 - 100
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk Vertrouwelijk N.v.t.

omschrijving

Onze opdrachtgever is een franchiseorganisatie in de zakelijke reisbranche. De franchisenemers zijn succesvol met het adviseren en ondersteunen van het MKB op het gebied van (internationaal) reizen. De franchisenemers zijn in staat om de kosten voor haar opdrachtgevers omlaag te brengen en het reisbudget voorspelbaar te maken. Geholpen door veel internationale ervaring van de franchisegever, de schaalgrootte (750 vestingen wereldwijd) en de kwaliteit van het product, zijn de franchisenemers succesvol.
De doelgroep wordt gevormd door MKB ondernemers die internationaal opereren. Gebruik makend van de diensten van deze formule verlagen zij hun kosten, tijdsbeslag en neemt de transparantie toe.
Alle franchisenemers zijn gedreven salesmensen. Nieuwe franchisenemers zijn dat dus ook en moeten in staat zijn en de ambitie hebben om in hun regio het succes van collega?s te evenaren. Omdat er na een jaar al sprake kan zijn van een klein team is het kunnen leidinggeven dus uiterst relevant. Dat geldt ook voor het kunnen functioneren in een netwerk en zelfstandigheid. Ervaring in de reisbranche is niet nodig maar vanzelfsprekend wel affiniteit met (zakelijk) reizen.
Het rendement is prima. Desondanks beschikt de geschikte kandidaat over voldoende financi?le middelen nodig om de aanloopkosten van zijn onderneming te kunnen financieren. Het is de ideale omgeving voor een ondernemer (ZZP?er) die op zoek is naar een mogelijkheid om een bedrijf te beginnen waarin je minder afhankelijk bent van jouw eigen beschikbare uren.
Voor 2011 is in Nederland een groei voorzien van 4 ? 5 ondernemers.
Mocht deze summiere omschrijving u aanspreken en u denkt in het profiel te passen dan investeren wij graag in een gesprek.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29