laatst bijgewerkt op: 22-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


ZORG VOOR LETSELSCHADESLACHTOFFERS

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
52437 28-08-2011 Dienstverlening Franchise
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk Vertrouwelijk N.v.t.

omschrijving

Deze (zorg) formule helpt cli?nten met een beperking (letselschade) bij het bereiken van de maximale kwaliteit van leven op het gebied van wonen, zorg, welzijn en arbeid. Met als uitgangspunt de brugfunctie tussen verzekeraars, belanghebbenden en letstelschadeslachtoffers slaagt zij er in om voor zowel voor letselschadeslachtoffers en de andere partijen bevredigende lange termijn oplossingen te adviseren. Opdrachtgevers zijn veelal de verzekeraars die sterk hechten aan kwalitatief hoogwaardige en objectieve inventarisaties en advies. Integraal onderdeel van de aanpak is de nazorg. De franchisenemer bewaakt dat, de afspraken wordt uitgevoerd zoals afgesproken en binnen de budgetten. De franchisenemer vormt daarmee dus de brug tussen de belangen van het letselschade slachtoffer en andere partijen.
De ondernemer die wij zoeken is gedreven en ervaren op het gebied van dienstverlening en management in de zorg. Omdat de kwaliteit van leven voor het letselschade slachtoffer het uitgangspunt is, is de ideale achtergrond die van ergo- of fysiotherapeut maar ook mensen met andere (bredere) ervaring zijn zeker niet uitgesloten.
De ideale kandidaat is, een relatiebouwer die goed kan luisteren klantgericht is en graag in een netwerk actief is. De organisatie biedt u o.a. een bewezen concept, prima opleiding en begeleiding, gebaseerd op veel ervaring en relatief lage opstartkosten door de mogelijkheid om vanuit huis te starten. Het potentieel is groot, het risico beperkt en de zorg is een markt die nauwelijks conjunctuurgevoelig is.
Er is sprake is van lage opstartkosten o.a. door de mogelijkheid om van huis uit te starten. Desondanks zijn er voldoende financi?le middelen nodig om de aanloopkosten van uw onderneming te kunnen financieren. Hoewel het concept al acht jaar succesvol is, is er wel sprake van een jonge franchise. Een (startende) ondernemers moet dit element van pionieren als een meerwaarde zien.
Aangezien de franchisenemer een redelijk groot gebied tot zijn beschikking krijgt en het in de rede ligt dat er snel sprake zal kunnen zijn van groei, wordt van de toekomstige franchisenemer naast ambitie ook de nodige organisatorische kwaliteit verwacht.

Tags (trefwoorden)
Zorgformule | Letselschade | Franchise

Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29