laatst bijgewerkt op: 23-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


DETACHERING & CLOUDCOMPUTING

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
52435 27-08-2011 Dienstverlening Franchise
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig 5 - 10 N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk Vertrouwelijk N.v.t.

omschrijving

Onze opdrachtgever is een franchise in de IT. Zij combineert Detachering met Cloudcomputing. Naast het innovatieve karakter zit haar kracht in het lokale en persoonlijk karakter van de dienstverlening. Zij weet daarmee klanten ICT medewerkers, managers en experts meer aan zich te binden. De franchisegever ziet zichzelf als voorwaarden scheppend. De franchisenemers worden zodanig ondersteund dat zij het overgrote deel van hun tijd kunnen steken in de kernactiviteit.
Juist voor starters biedt de franchisegever door haar training en begeleiding een prima kans. Zaken als een verzorgde backoffice, delen van ?best practices?, innovatie en de toenemende ervaring, maken dat ook daarna de franchise interessant blijft. De franchisegever heeft een nadrukkelijke visie op de manier waarop je succesvol de business kan ontwikkelen en vooral veel ervaring en kennis daarmee. Zij bewijst in zowel hoog- als laagconjunctuur effectief te kunnen groeien.
Samen met de franchisegever bouw je vanaf dag ??n aan het succes van jouw vestiging. Je combineert de elementen in de formule met jouw eigen vaardigheden en competenties. Het DNA van de ondernemers is bepalend voor de bedrijfscultuur en dus word zorgvuldig bewaakt dat de ondernemers kennis, ervaring en (financi?le) middelen ook passen bij die cultuur en andersom. De franchisenemers die wij zoeken zijn gedreven en gepassioneerd als het gaat om commercie. Idealiter kom je uit de ICT branche, heb je daar je netwerk en vakkennis opgedaan. Je bent communicatief en sociaal vaardig. Naast een goede communicator wil je graag ?cht ondernemen en kennis delen
Als jij de ambitie hebt om franchise ondernemer te worden en je beschikt over het profiel dat nodig is om met Cloudcomputing aan de slag te gaan, IT specialisten te werven en in contact te brengen met opdrachtgevers, dan komen we graag met je in contact.

Tags (trefwoorden)
Detachering | Cloudcomputing | Franchise

Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29